julij 19, 2017 at 10:11 dop

VPIS – TEČAJI JOGE 2017/18

1. VPIS v 3 mesečne tečaje joge (november – januar)   Izberite si svoj termin in opravite vpis čimprej ter si tako zagotovite mesto v skupini. Izpolnite informativno prijavo in si preko nakazila v naprej zagotovite mesto. Že veste kam boste hodili? Odlično – pišite nam na info@sadhana.si in zahtevajte račun, vpis bomo za vas uredili preko spleta. Aktualno: URNIKI | CENIKI | FOTOGALERIJA LJ RUDNIKinformativna_prijava175x175

Vaš prvi obisk je brezplačen (če so še prosta mesta v izbrani skupini). Da bomo preverili proste kapacitete in vam zagotovili čimboljšo prvo izkušnjo joge, vas prosimo, da vaš obisk najavite na info@sadhana.si.

Navodila za vpis najdete TUKAJ. Če potrebujete pomoč pri izbiri programa nas lahko pokličete na 040 90 91 92. Veseli bomo vašega klica. Dobrodošli!

2. URNIKI IN CENIKI ZA SEZONO 2017/18 SO OBJAVLJENI!

V Joga studiu Sadhana smo za vas pripravili programe, ki vam vsakič znova nudijo posebno izkušnjo joge, z namenom, da vam pomagamo do vitalnega telesa, odličnega počutja, več energije in novih uvidov. Zagotavljamo vam, da vam lahko tista ura ali dve na teden, ko si boste vzeli čas, da obiščete naš studio in si vzamete čas zase, spremeni življenje.

URNIKI | CENIKI

3. CYT300: Tečaj za učitelja joge 1

POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE! 

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Prijave sprejemamo do 10.11..  Za vse zainteresirane … LINK.

ytt2.fw

4. CYT600: Tečaj za učitelja joge 2

Napovedujemo pričetek novega, naprednega izobraževanja za učitelje joge SADHANA TEČAJ ZA UČITELJA JOGE 2 (CYT600). Pričetek izobraževanja bo 20.10.2017, izobraževanje bo trajalo dve leti v skupnem obsegu 350 ur, število mest je omejeno. Več …

CYT600.fw

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Informativna prijavnica

Lokacije Joga studia Sadhana

Cenik

Urnik

Kako se vpišem na tečaj joge?

Koledar
dogodkov