april 19, 2017 at 10:11 dop

VPIS – TEČAJI JOGE 2017

1. POLETJE V SADHANI – POLETNA JOGA Na jogo lahko hodite celo poletje. Predznanje NI potrebno, vsa oprema vas čaka v prijetno ohlajeni dvorani. Več …

2. VPIS v 5 mesečne tečaje joge (september – januar)   Izberite si svoj termin in opravite vpis že avgusta in si tako zagotovite mesto v skupini. Izpolnite informativno prijavo in si preko nakazila v naprej zagotovite mesto. Pišite na info@sadhana.si in zahtevajte račun. Urnik in cenik bosta objavljena julija.informativna_prijava175x175

V novi sezoni joge še vedno velja, da je Vaš prvi obisk brezplačen (če so še prosta mesta v izbrani skupini). Da bomo preverili proste kapacitete in vam zagotovili čimboljšo prvo izkušnjo joge, vas prosimo, da vaš obisk najavite preko informativne prijavnice.

Navodila za vpis najdete TUKAJ. Če potrebujete pomoč pri izbiri programa nas lahko pokličete na 040 90 91 92. Veseli bomo vašega klica. Dobrodošli!

2. URNIKI IN CENIKI ZA SEZONO 2017/18 BODO OBJAVLJENI JULIJA.

V Joga studiu Sadhana smo za vas pripravili programe, ki vam vsakič znova nudijo posebno izkušnjo joge, z namenom, da vam pomagamo do vitalnega telesa, odličnega počutja, več energije in novih uvidov. Zagotavljamo vam, da vam lahko tista ura ali dve na teden, ko si boste vzeli čas, da obiščete naš studio in si vzamete čas zase, spremeni življenje.

3. POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE! 

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Program se prične OKTOBRA 2017!  Za vse zainteresirane … LINK.

ytt

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Informativna prijavnica

Lokacije Joga studia Sadhana

Cenik

Urnik

Kako se vpišem na tečaj joge?