Ceniki

VPISUJEMO V TEČAJE JOGE ZA OBDOBJE NOVEMBER 2017 – JANUAR 2018

Ceniki za 3 mesečni tečaj joge – jesenski semester (1.11.2017 – 31.1.2018) so na spodnjih povezavah. Izpolnite informativno prijavnico in si zagotovite mesto v skupini. informativna_prijava175x175

Navodila in podatke za plačilo tečaja joge najdete TUKAJ.

Pozor! Zamenjali smo račun, pri plačilih bodite pozorni, da boste vnesli številko novega računa!
SADHANA, center za izobraževanje in svetovanje, d.o.o.,
ŠPIKOVA ULICA 17, 4000 KRANJ
Matična številka: 3584038
Davčna številka: 38368846
Številka računa: SI56 0433 1000 3365 433 (Nova KBM)

divider-joga

SPLOŠNI POGOJI INI KORISTNE INFORMACIJE:

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ: ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SADHANA LOKACIJO? Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

KAJ ČE NE MOREM PRITI V PRVIH DVEH TEDNIH TEČAJA? ALI SE VSEENO VPIŠEM NA ZAČETKU? JE CENA KAJ NIŽJA, ČE PRIDEM 14 DNI KASNEJE? Cel prvi mesec tečaj teče postopoma, veliko poudarka na osnovah, zato ne boste v zaostanku, če se pridružite nekoliko kasneje. Vpis in plačilo je priporočljivo opraviti že v prvem tednu semestra, saj so skupine prostorsko omejene in mesto v izbrani skupini si rezervirate s plačilom. Naše dosedanje izkušnje so pokazale, da je najbolje, če zamujene termine nadoknadite. Torej takrat ko boste imeli čas, obiščete še kakšno drugo skupino.

KAJ ČE ŠE NE VEM KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA MENE? ALI IMAM LAHKO VEČ BREZPLAČNIH OBISKOV? Vsekakor boste najbolj zadovoljni, če boste izbrali program primeren vašim željam in potrebam. Zato vas mi vedno usmerimo na preizkušnjo večih različnih programov. Torej, če boste želeli občutiti razliko med programi Hatha joge in Vinjasa joge boste pri nas deležni dveh brezplačnih obiskov. Pri izibiri programa radi pomagamo – pišite nam na info@sadhana.si in hitro vam bomo odgovorili.

KAJ ČE PRENEHAM S TEČAJEM? Denarja ne vračamo. Omogočamo vam, da manjkajoče obiske nadomestite do konca semestra, v katerem ste obiskovali tečaj. Za nadomeščanje je obvezna predhodna najava. V primeru daljše odsotnosti iz zdravstvenih razlogov in predložitvi bolniškega lista vam bomo izstavili dobropis, ki ga boste lahko vnovčili ob vpisu v naslednji semester (razlika do polne cene se doplača). Dobropis velja le za naslednje vpisno obdobje – semester.

IZBRAL BOM NEDELJSKI PROGRAM. KDAJ SE LAHKO VPIŠEM? Ob nedeljah naša recepcija ne deluje. Prosim vas, da nam pišete na email info@sadhana.si (vpis bomo uredili on-line) ali nas obiščete v času uradnih ur od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 21.00 uro. Zdravstveni vprašalnik in vpisni list (op. sta nujna za uspešno opravljen vpis) pa lahko izpolnite v nedeljo na tečaju in ga oddate svojemu učitelji.

ZAKAJ JE CENA ZA NEKATERE TERMINE CENEJŠA? Gre za program hatha joge, ki je krajši (le 60 minut – hatha joga začetni oz. le 75 minut – hatha joga srednji). Vsako leto ponudimo nekatere termine po zelo nizki ceni, saj si želimo, da bi bili dostopni vsem.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH? Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (3. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Urnik in cenik običajno objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje preko nakazila na TRR. Rezervacijo oz. potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA? Seveda, veseli bomo vašega klica na številko: 040 90 91 92.

Koledar
dogodkov