Joga Kranj – Drulovka

Joga studio Sadhana Kranj domuje v mirnem naselju Drulovka, na Špikovi ulici 17. Naš studio je za mnoge naše člane kot drugi dom, kamor se pridejo sprostit. Ker se studio nahaja v prijaznem domu, je nekaj posebnega. Intimno prakso omogočajo majhne informativna_prijava175x175skupine (do 10), popolnoma individualen pristop učitelja in ambient. Naš studio je namenjen samo jogi in je opremljen z vsemi pripomočki za jogo. Vsa oprema vas že čaka (tudi blazine), potrebujete le trenirko in voljo.

Ker smo kot specializiran ponudnik joge prisotni že 15 let vemo, kakšne so potrebe sodobnega človeka in kako se odzvati nanje.  Naši programi so avtorski in so unikatni. Ves čas jih nadgrajujemo in razvijamo, saj s permanentnim izobraževanjem tima sledimo najnovejšim spoznanjem s področja joge, obenem pa ohranjamo tesen stik s stradicijo – jogo, tako kot je.

Obiščite nas na vadbi joge brezplačno  – spoznajte ekipo in različne stile joge. Izberite med Hatha jogo ali dinamično Vinjasa jogo zgodaj zjutraj, popoldan ali zvečer.

Prvi obisk je brezplačen. Tečaji  potekajo  v dveh semestrih.
Joga studio Sadhana Kranj ponuja tudi jogo za podjetja, Individalno jogo, Šolo osebne odličnosti (joga + NLP) ter komunikacijske treninge.

Prosimo vas, da parkirate pred uvozom v Špikovo ulico (kot je označeno na sliki: PARKING) in pridete do hiše peš – 50m. Pred hišo (nobeno!) parkiranje ni dovoljeno.

Več informacij: 031 308 144 (Blaž)


Urnik tečajev joge v Kranju
Cenik vadbe joge v Kranju


NEKAJ POGOSTIH VPRAŠANJ OB VPISU in ODGOVOROV NA NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA:

ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SADHANA LOKACIJO? 

Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

KOLIKO OBISKOV JOGE  ZAJEMA TEČAJ OZ. SEMESTER JOGE?

V polnem semestru ( 5 mesecev) vam Joga studio Sadhana zagotavlja najmanj 20 obiskov joge ob vpisu 1x na teden. Pri vpisih v krajša obdobja (3 ali 4 mesečni tečaji) pa proporcionalno manj (12 ali 16).

KAJ ČE NE MOREM PRITI V PRVIH DVEH TEDNIH TEČAJA? ALI SE VSEENO VPIŠEM NA ZAČETKU? JE   CENA KAJ NIŽJA, ČE PRIDEM 14 DNI KASNEJE? 

Cel prvi mesec tečaj teče postopoma in je zelo veliko poudarka na osnovah, tako da niste v zaostanku, če se pridružite nekoliko kasneje. Vpis in plačilo je priporočljivo opraviti že v prvem tednu tečaja, saj so skupine prostorsko omejene in mesto v izbrani skupini si rezervirate s plačilom. Naše dosedanje izkušnje so pokazale, da je najbolje, če zamujene termine nadoknadite. Torej takrat ko boste imeli čas, obiščete še kakšno drugo skupino.

KAJ ČE ŠE NE VEM KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA MENE? ALI IMAM LAHKO VEČ BREZPLAČNIH OBISKOV?

Vsekakor boste najbolj zadovoljni, če boste izbrali program primeren vašim željam in potrebam. Zato vas mi vedno usmerimo na preizkušnjo večih različnih programov. Torej, če boste želeli občutiti razliko med programi Hatha joge in Vinjasa joge boste pri nas deležni dveh brezplačnih obiskov. Pri izbiri programa radi pomagamo – pišite nam na info@sadhana.si in hitro vam bomo odgovorili.

KAJ POMENI ZVESTI ČLAN IN KAKŠNE UGODNOSTI IMA?

Zvesti član je nekdo, ki je vsaj eno leto že obiskoval naše programe. Ugodnosti so največkrat paketi popustov za naše tečaje joge, seminarje, delavnice … uvajamo pa tudi bonitete za različne druge storitve (obutev, masaža, wellness…), ki se jih naši člani redno poslužujejo.

IZBRAL BOM NEDELJSKI PROGRAM. KDAJ SE LAHKO VPIŠEM?

Ob nedeljah naša recepcija ne deluje. Prosim vas, da nas obiščete v času uradnih ur od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 21.00 uro. V kolikor to ni možno, je možnost tudi elektronskega plačila. Zdravstveni vprašalnik in vpisni list (op. sta nujna za uspešno opravljen vpis) pa lahko izpolnite v nedeljo na tečaju in ga oddate svojemu učitelju.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH?

Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (3. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Urnik in cenik običajno objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE

Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje na TRR. Rezervacijo oz. potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA?

Seveda, veseli bomo vašega klica na številke:

040 90 91 92 Ljubljana Vič, Bežigrad, Center, Zup. jama

031 308 144 Kranj, Medvode, Škofja Loka, Radovljica

Prijavnica na tečaje joge >>>

Koledar
dogodkov