Joga – Ljubljana Vič (matična lokacija)

Lokacija: Koprska 52, Ljubljana Vič

joga_studio

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. Ponujamo pestro izbiro stilov joge, zato boste zagotovo našli najbolj primernega za vas. Pri izbiri vam z veseljem pomagamo – lahko se oglasite na recepciji (pon-sre, 17-21h) ali nam pišete na naslov info@sadhana.si in odgovorili vam bomo v enem dnevu.

Dosegljivi smo preko telefona 040 90 91 92, nahajamo se na Koprski 52 v Ljubljani. Naša prednosti so strokoven tim učiteljev, prijazno osebje, dovolj parkirnih mest in 15-letna tradicija.  To je le nekaj od razlogov, zakaj se udeležiti tečaja joge v Joga studiu Sadhana.

Pri praksi zagovarjamo individualen pristop in strokovno asistenco. Učitelji imajo mednarodne certifikate. Dvorana je klimatizirana in opremljena z vso opremo za jogo. V joga studiu na Viču vsi jogijski pripomočki že čakajo na nas, zato vam ni potrebno ničesar kupovati in nositi s seboj.

Prisrčno vabljeni – vaš prvi obisk je brezplačen! Da nas boste lažje našli si oglejte spodnji zemljevid, naš joga studio pa si lahko ogledate v foto galeriji.

URNIKI  |  CENIKI  |  DRUGE LOKACIJE  | DOMOV

Kontaktna številka: 040 90 91 92