Kje smo?

Ljubljana Vič  |  Ljubljana Bežigrad  |   Kranj  | Radovljica

Joga studio Sadhana na Viču boste do 28.5.2017 našli na Koprski cesti 52. Joga studio Sadhana je lociran v objektu ZA poslovno stavbo Kadis/Sokol. Dostop do joga studia je med objektoma (za veganskim kioskom LovingHut). Od 28.5. naprej bodo vsi programi po obstoječem urniku potekali v novem studiu na Ukmarjevi 4.

OBVESTILO: Od 28.5.2017 obratujemo na novi lokaciji – Ukmarjeva 4, Ljubljana – Rudnik. Nahajamo se v TPC Rudnik, objekt B (srednja stavba, vhod B1), v neposredni bližini Eleclerc-a.

Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana Rudnik (vhod B1)
Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana Rudnik (vhod B1)
Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana Rudnik (vhod B1)
Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana Rudnik (vhod B1)
Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana Rudnik (vhod B1)
Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana Rudnik (vhod B1)

Parkirišča na Ukmarjevi ulici so urejena, osvetljena in brezplačna. V neposredni bližini Joga studio Sadhana je parkirnih mest več kot dovolj!

Navodila za dostop do ostalih lokacijah najdete na podstraneh drugih lokacij:

Ljubljana – Vič

Ljubljana – Zupančičeva jama

Ljubljana – Bežigradinformativna_prijava175x175

Kranj – Drulovka

Radovljica

 

 

 

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ in ODGOVOROV NA NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA:

ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SADHANA LOKACIJO?

Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

KAJ ČE NE MOREM PRITI V PRVIH DVEH TEDNIH TEČAJA? ALI SE VSEENO VPIŠEM NA ZAČETKU? JE   CENA KAJ NIŽJA, ČE PRIDEM 14 DNI KASNEJE?

Cel prvi mesec tečaj teče postopoma in je zelo veliko poudarka na osnovah, tako, da niste v zaostanku, če se pridružite nekoliko kasneje. Vpis in plačilo je priporočljivo opraviti že v prvem tednu septembra, saj so skupine prostorsko omejene in mesto v izbrani skupini si rezervirate s plačilom. Naše dosedanje izkušnje so pokazale, da je najbolje, če zamujene termine nadoknadite. Torej takrat ko boste imeli čas, obiščete še kakšno drugo skupino.

KAJ ČE ŠE NE VEM KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA MENE? ALI IMAM LAHKO VEČ BREZPLAČNIH OBISKOV?

Vsekakor boste najbolj zadovoljni, če boste izbrali program primeren vašim željam in potrebam. Zato vas mi vedno usmerimo na preizkušnjo večih različnih programov. Torej, če boste želeli občutiti razliko med programi Hatha joge in Vinjasa joge boste pri nas deležni dveh brezplačnih obiskov. Pri izibiri programa radi pomagamo – pišite nam na info@sadhana.si in hitro vam bomo odgovorili.

KAJ POMENI ZVESTI ČLAN IN KAKŠNE UGODNOSTI IMA?

Zvesti član je nekdo, ki je vsaj eno leto že obiskoval naše programe. Ugodnosti so največkrat paketi popustov za naše tečaje joge, seminarje, delavnice … uvajamo pa tudi bonitete za različne druge storitve (obutev, masaža, wellnesss…), ki se jih naši člani redno poslužujejo.

IZBRAL BOM NEDELJSKI PROGRAM. KDAJ SE LAHKO VPIŠEM?

Ob nedeljah naša recepcija ne deluje. Prosim vas, da nas obiščete v času uradnih ur od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 21.00 uro. V kolikor to ni možno, je možnost tudi elektronskega plačila. Zdravstveni vprašalnik in vpisni list (op. sta nujna za uspešno opravljen vpis) pa lahko izpolnite v nedeljo na tečaju in ga oddate svojemu učitelji.

ZAKAJ JE CENA ZA NEKATERE TERMINE CENEJŠA?

Gre za program hatha joge, ki je krajši (le 60 minut – hatha joga začetni oz. le 75 minut – hatha joga srednji). Vsako leto ponudimo nekatere termine po zelo nizki ceni, saj si želimo, da bi bili dostopni vsem.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH?

Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (3. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Urnik in cenik običajno objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE

Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje na TRR. Rezervacijo oz. potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA?

Seveda, veseli bomo vašega klica na številke:

040 90 91 92 Ljubljana Vič, Bežigrad, Center, Zup. jama

031 308 144 Kranj, Medvode, Škofja Loka, Radovljica