Lokacije

Ljubljana Vič | Ljubljana Bežigrad | Ljubljana Zupančičeva jamaLjubljana Ljubljana centerKranj | Domžale  | Cerklje na Gorenjskem | Radovljica | Škofja loka

Matično lokacija na Viču boste našli na Koprski cesti 52, po kateri peljete od Spara proti Murglam. Za avtobusno postajo LPP (na vaši desni iz smeri Spar) zavijte desno, proti podjetju Kadis/fitness Sokol. Joga studio Sadhana je lociran v objektu ZA poslovno stavbo Kadis/Sokol. Dostop do joga studia je med objektoma (za veganskim kioskom LovingHut, ob rdeči ograji).

Prosimo vas, da parkirate na makedamskem parkirišču takoj ob Koprski ulici, ali pa na parkirnih mestih proti Tbilisjski (malce naprej od studia). Tam je parkirnih mest dovolj. Na asfaltiranem parkirišču Kadis/Sokol parkiranje ni dovoljeno. Dostop je mogoč tudi z avtobusoma LPP 1 in 6 (oddaljenost postaje cca 100m). Več o lokaciji VIČ…

Navodila za dostop do ostalih lokacijah najdete na podstraneh drugih lokacij:

Ljubljana – Vičprijava_na_jogo

Ljubljana – Zupančičeva jama

Ljubljana – Bežigrad (Dunajska 58)

Ljubljana – LC Center

Kranj – Drulovka

Radovljica

Škofja Loka

Cerklje na Gorenjskem

Domžale

Joga v Medvodah

 

NEKAJ POGOSTIH VPRAŠANJ OB VPISU in ODGOVOROV NA NAJPOGOSTEJE ZASTAVLJENA VPRAŠANJA:

ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SADHANA LOKACIJO? 

Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

KOLIKO OBISKOV JOGE  ZAJEMA TEČAJ OZ. SEMESTER JOGE?

V polnem semestru ( 5 mesecev) vam Joga studio Sadhana zagotavlja najmanj 20 obiskov joge ob vpisu 1x na teden. Pri vpisih v krajša obdobja (3 ali 4 mesečni tečaji) pa proporcionalno manj (12 ali 16).

KAJ ČE NE MOREM PRITI V PRVIH DVEH TEDNIH TEČAJA? ALI SE VSEENO VPIŠEM NA ZAČETKU? JE   CENA KAJ NIŽJA, ČE PRIDEM 14 DNI KASNEJE? 

Cel prvi mesec tečaj teče postopoma in je zelo veliko poudarka na osnovah, tako da niste v zaostanku, če se pridružite nekoliko kasneje. Vpis in plačilo je priporočljivo opraviti že v prvem tednu tečaja, saj so skupine prostorsko omejene in mesto v izbrani skupini si rezervirate s plačilom. Naše dosedanje izkušnje so pokazale, da je najbolje, če zamujene termine nadoknadite. Torej takrat ko boste imeli čas, obiščete še kakšno drugo skupino.

KAJ ČE ŠE NE VEM KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA MENE? ALI IMAM LAHKO VEČ BREZPLAČNIH OBISKOV?

Vsekakor boste najbolj zadovoljni, če boste izbrali program primeren vašim željam in potrebam. Zato vas mi vedno usmerimo na preizkušnjo večih različnih programov. Torej, če boste želeli občutiti razliko med programi Hatha joge in Vinjasa joge boste pri nas deležni dveh brezplačnih obiskov. Pri izbiri programa radi pomagamo – pišite nam na info@sadhana.si in hitro vam bomo odgovorili.

KAJ POMENI ZVESTI ČLAN IN KAKŠNE UGODNOSTI IMA?

Zvesti član je nekdo, ki je vsaj eno leto že obiskoval naše programe. Ugodnosti so največkrat paketi popustov za naše tečaje joge, seminarje, delavnice … uvajamo pa tudi bonitete za različne druge storitve (obutev, masaža, wellness…), ki se jih naši člani redno poslužujejo.

IZBRAL BOM NEDELJSKI PROGRAM. KDAJ SE LAHKO VPIŠEM?

Ob nedeljah naša recepcija ne deluje. Prosim vas, da nas obiščete v času uradnih ur od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 21.00 uro. V kolikor to ni možno, je možnost tudi elektronskega plačila. Zdravstveni vprašalnik in vpisni list (op. sta nujna za uspešno opravljen vpis) pa lahko izpolnite v nedeljo na tečaju in ga oddate svojemu učitelju.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH?

Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (3. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Urnik in cenik običajno objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE

Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje na TRR. Rezervacijo oz. potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA?

Seveda, veseli bomo vašega klica na številke:

040 90 91 92 Ljubljana Vič, Bežigrad, Center, Zup. jama

031 308 144 Kranj, Medvode, Škofja Loka, Radovljica

Prijavnica na tečaje joge >>>

 

 

 

BLAZINE ZA JOGO
BLAZINE ZA JOGO