julij 21, 2012 at 1:16 pop

JOGA ZA PODJETJA


Dokazano je, da praksa joge v podjetjih pripomore k večji učinkovitosti, vzdržljivosti in zdravju zaposlenih ter tako tudi izboljša poslovanje podjetja in odnose znotraj njega. Programe pripravljamo individualno glede na potrebe in želje. Ponudba lahko vključuje jutranjo jogo, jogo in dihalne tehnike kot dodatek vašim poslovnim srečanjem, vikend pakete joge na seminarjih in teambuildingih … Pristopamo skupinsko ali individualno. Zelo dobro poznamo poslovni jezik in običaje, odlično se znajdemo v korporacijah.

Obstajata dva načina, kako lahko sadhano (jogijsko prakso) ponudimo vam in vašemu kolektivu. Joga lahko poteka pri nas v joga studiu. Za zaključene skupine ponujamo jutranje programe joge, ki vas osvežijo, regenerirajo in pripravijo za uspešen delavnik. Lahko pa izvajamo program v podjetju, če imate primeren prostor. Pogosto zadošča že malo večja sejna soba. Tehnike lahko prilagodimo poslovnemu okolju, lahko se izvajajo v oblačilih, ki jih ljudje nosijo v službi. Potrebujete le voljo, za preostalo bomo poskrbeli mi.

 

informativna_prijava175x175Že velikokrat smo dokazali, da joga na korporativni ravni prinaša nov zagon in močno izboljša odnose med zaposlenimi in njihovo učinkovitost.

Program lahko na vašo željo izvedemo v angleščini.

 

Zelo dobro poznamo poslovni jezik in običaje, odlično se znajdemo v korporacijah. K umiritvi in koncentraciji smo pomagali že številnim menedžerjem. Z nami so močno povečali svoje poslovne uspehe.

Za več informacij nas pokličite na 041 565 528.