julij 24, 2012 at 9:10 dop

JOGA ZA HORMONSKO RAVNOVESJE


0059_160416_joga_Dobrna
Joga za hormonsko ravnovesje je pot do zdravja in dobrega počutja na zanesljiv in naraven način. Priporočamo jo vsem ženskam, ki se srečujete s hormonskim neravnovesjem in težavami, ki so povezane s hormoni, ter iščete naravno in učinkovito rešitev.


V Joga studiu Sadhana imamo s programom joge za hormonsko ravnovesje bogate izkušnje. V Sloveniji smo prvi začeli poučevati te učinkovite tehnike, katerih avtorica je znamenita učiteljica joge Dinah Rodriguez. Prvi certificirani učiteljici v Sloveniji, ki sta od avtorice programa dobili osebno dovoljenje za poučevanje, sta Sneža Vidović in Barbara Habič Pregl. Program joge za hormonsko ravnovesje smo začeli izvajati, ker njegovo učinkovitost potrjujejo raziskave in ker deluje. Učinkovitost tehnik, ki jih predstavljamo, je potrdilo že mnogo naših tečajnic. Veseli nas, ker lahko bogato pripomoremo k vašemu zdravju in dobremu počutju.

informativna_prijava175x175ZAKAJ JOGA ZA HORMONSKO RAVNOVESJE?

Po 35. letu začne raven ženskih hormonov v telesu počasi upadati in se znižuje do vstopa v menopavzo okoli 50. leta. V življenje večine žensk prinaša ta sprememba številne težave in bolezenske znake, ki so lahko bolj ali manj izraziti, pogosto so tako nevzdržni, da posežejo po nadomestnem hormonskem zdravljenju. Poleg slabega telesnega počutja, poslabšanja kože in las se sprememba izraža tudi v duševnosti, v obliki nezadovoljstva, stresa, vzdražljivosti, pojavljajo se neracionalni strahovi, depresija.

Joga za hormonsko ravnovesje poteka v obliki AKTIVNEGA VIKEND PROGRAMA.

Datume objavljamo na naši spletni strani in v e-novičkah (prijava na e-novičke).

Za več informacij pokličite ali nam pišite na info@sadhana.si