Joga studio Sadhana

Smo studio, ki skuša v urbanem okolju ponuditi malo oazo udobja. Tu ne boste le številka, saj je naš cilj kvaliteta in oseben pristop. Studio je v celoti opremljen z jogijskimi pripomočki (posebne blazine za jogo, kvadri, trakovi, deke …), kar omogoča udobno in varno jogijsko prakso.

Smo edini joga studio v slovenskem prostoru, kjer boste srečali osem članski profesionalen tim učiteljev joge, ki izpolnjujejo predpisane standarde za poučevanje joge pri Yoga Alliance of America in Yoga Alliance of Europa.


 

 


Pokličite za vpis v joga tečaj
Želite več informacij o naših joga tečajih?
Kliknite za klic!
Joga v Kranju: Pomlad 2022

Joga v Kranju: Pomlad 2022

JOGA KRANJ Začetni in Nadaljevalni tečaji joge

Domač joga studio z majhnimi skupinami (največ 10) in vrhunskimi učitelji . Po praksi pa obvezno čaj in piškoti. Dobrodošli!

Preberi več
Tečaj za učitelja joge (CYT300, RYS200, mednarodno priznana diploma), pričetek: Oktober 2022

Tečaj za učitelja joge (CYT300, RYS200, mednarodno priznana diploma), pričetek: Oktober 2022

Sadhana Šola joge s 15 letno tradicijo odpira vrata! Sprejemamo prijave za Tečaj za učitelja joge. Z enoletnim strokovnim izobraževanjem pričnemo 17. 11. 2020. Pohitite s prijavo!

Preberi več
Joga Čajanka #1 – Spoznajte nas

Joga Čajanka #1 – Spoznajte nas

Štirje učitelj joge bodo spregovorili o tem, kako pomembno je, da ohranimo lastno prakso joge tudi v času, ko so joga studii zaprti. Razkrili bodo, kakšne prakse se poslužujejo sami in prijetnem pogovoru podali nekaj modrih nasvetov, ki jih velja upoštevati.

Preberi več
Vpis v tečaje joge 2020/21

Vpis v tečaje joge 2020/21

V tečaje joge 2020 vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v prelepem in dostopnem joga studiu. Vsa oprema zagotovljena, brezplačna parkirišča zagotovljena!

Preberi več

Vtisi strank Joga studia Sadhana

Joga cvet

Sadhana” pomeni jogijska praksa. Čas, ki si ga vzamemo zase. Je holističen in sistematičen pristop dela na sebi, ki omogoča višjo kvaliteto življenja na vseh ravneh človeka (fizična, mentalna, duhovna), da bi dosegel popolnost. In prav to ponujajo naši tečaji joge.

Joga cvet

Narava nas je obdarila z vsem kar potrebujemo za življenje. Orodje nam je bilo položeno v zibelko. Navodila za uporabo orodja pa vsak posameznik išče, snuje in preizkuša bolj ali manj uspešno skozi vse življenje.

Joga studio Sadhana smo zasnovali kot studio, ki nam ponuja razvozljati in razumeti umetnost življenja. Zaupamo tradiciji. Hodimo v korak z novostmi. Zavedamo se, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali.

Naši programi so unikatni. So plod dolgoletnih izkušenj, permanentnega izobraževanja ter odziva na potrebe današnjega časa. Sledimo tradiciji indijskega mojstra joge Paramhansa Yoganande. Njegovo izročilo nespremenjeno podajamo naprej v obliki naših raznovrstnih programov. Razvajali bomo vaše telo, dušo in duha. Verjamemo v sinergijo, zato je združenih več učiteljev, med katerimi boste prav gotovo našli svojega. Naš cilj je nesebičen prenos znanja in izkušenj. Uresničevali ga bomo zavzeto, natančno, ustrežljivo in ljubeznivo, ker verjamemo, da »za spremembe nikoli ni prepozno«.

Joga Ljubljana

Zakaj izbrati nas?

 • smo že uveljavljeno ime na področju joge,
 • ker joge ne razumemo kot šport temveč kot transformativno disciplino telesa in duha,
 • zagovarjamo tradicijo, profesionalen in oseben pristop,
 • programi potekajo v majhnih skupinah (5 – 20 učencev),
 • svojim članom nudimo mnoge ugodnosti (popusti, prednost in ugodnejšo ceno pri udeležbi na raznolikih in kakovostnih delavnicah, izobraževanjih in dogodkih, osebno svetovanje …)
 • nudimo raznolike programe, prilagojene vašim potrebam,
 • izvajamo dodatne programe: vikend delavnice, izobraževanja, dogodke in jogijske oddihe,
 • imamo najboljše učitelje, ki jih kontinuirano izobražujemo,
 • prisotni smo na več lokacijah v Ljubljani in po Sloveniji,
 • naša dva joga studija, v Ljubljani na Viču in v Kranju, sta urejena po feng shuiju, opremljena z vsemi jogijskimi pripomočki in predprostorom za čaj, posvet ali klepet,
 • ker nam zaupa več tisoč strank, ki so se že udeležili naših tečajev, delavnic in seminarjev.

Vtisi strank Joga studia SadhanaJoga - Ljubljana, Kranj

Joga in prebavni ogenj

Joga in prebavni ogenj

»Varujte svoj prebavni ogenj (agni) in ustavite vse navade in vsa delovanja, ki ga zmanjšujejo …« je rekel pred mnogimi stoletji Čaraka, oče ajurvede. Večina bolezni, predvsem pa oslabljen imunski sistem, meni ajurveda, nastaja zaradi oslabljenega prebavnega ognja.

Le en klik vas loči do znanja, ki vam lahko prinese boljše počutje in odpornost. Torej – odločitev je vaša!

Preberi več
Sadhana Novice, 30.4.2020

Sadhana Novice, 30.4.2020

Dragi prijatelji Sadhane! Dan ni enak dnevu. Včasih razpoloženje zaniha, a kljub temu življenje teče naprej. Nemalokrat je največji uspeh dneva, da ga relativno normalno preživiš. Če ne prej, smo to spoznali zdaj v teh nenavadnih časih. Včasih pa ti je kljub vsemu dano imeti več volje, energije, časa in prostora zase in si privoščiš debelo uro za celostno prakso joge. Cel luksuz je to, ko ti uspe narediti malo joge; telo je neskončno hvaležno in počutje je takoj boljše. V tem tednu je zopet nekaj novosti na ejoga.si, saj smo pridno snemali, montirali in za vas objavili sledeče:

Preberi več
ejoga.si – vaš tečaj joge v času izrednih razmer poteka on-line

ejoga.si – vaš tečaj joge v času izrednih razmer poteka on-line

Prosimo vas, da za vstop v on-line joga studio ponovno kliknete na spodnjo sliko ali pa TUKAJ. Želimo vam kvalitetno prakso! Ekipa Joga studia Sadhana

Preberi več
Kranj, 13.3.: REGENERATIVNA JOGA, praksa za regeneracijo uma in telesa

Kranj, 13.3.: REGENERATIVNA JOGA, praksa za regeneracijo uma in telesa

Regenerativna joga je joga namenjena izključno naši regeneraciji in sprostitvi. Kdaj ste nazadnje namenili čas sebi?

Preberi več
Koledar
dogodkov