julij 31, 2013 at 10:38 dop

TEČAJ JOGE KAMNIK/DOMŽALE

informativna_prijava

TEČAJ JOGE: DOMŽALE / KAMNIK

Pri praksi joge se nam lahko pridružite v Centru Pinea, Ljubljanska 3d, Kamnik.

Kdaj? Vsak torek ob 18h (do 19:15)

Skupine so majhne in zato je omogočeno individualno delo. Skupini se lahko pridruži začetnik ali nadaljevalec. Po prvem brezplačnem obisku je možen vpis v 3 mesečno vadbo, ki se bo začela 1.4. in končala 21.6.2016. Blazina za jogo vas bo čakala na lokaciji, oblecite se v lahkotna in elastična oblačila. Vadimo bosi ali v nogavicah. Prosimo vas, da na prakso prihajate točno oz vsaj 5 minut prej.

PRED PRVIM BREZPLAČNIM OBISKOM OBVEZNO IZPOLNITE INFORMATIVNO PRIJAVO

Cenik: 

1x na teden, 3 mesečni tečaj joge (1.4. – 26.6.2016)

  • ZAPOSLENI: 130,00 EUR + članarina*
  • ŠTUDENTI, BREZPOSELNI, UPOKOJENCI: 120,00 EUR + članarina*

* Enoletna članarina: 10,00 EUR se plača enkrat v šolskem letu in omogoča članske popuste za delavnice, seminarje in druge dogodke ter nakupe v joga butiku.

PRED PRVIM BREZPLAČNIM OBISKOM OBVEZNO IZPOLNITE INFORMATIVNO PRIJAVO

Joga je najstarejši sistem človeškega razvoja, ki obsega telo, um in duha. Čeprav se današnje poučevanje joge bolj usmerja v telesni aspekt, je bistvo joge zdražitev z vesoljem, z univerzalno energijo, katere del smo. Joga je celovita znanost o življenju, ki jo ni mogoče raziskati do popolnost. Pomaga nam videti bolj jasno in razumeti bolj globoko nas same in svet v katerem živimo. Z jogo postajamo gospodarji svoje usode, ko k življenju pristopimo s polnim zavedanjem.

joga-uciteljski-tecaj

Nekaj dejstev o jogi:

Joga je psiho-fizična disciplina razvita v Indiji pred približno 5.000 leti.
Danes je najbolj poznan stil joge HATHA JOGA, kjer so poudarjeni telesni položaji, dihalne vaje in meditacija.
Joga izhaja iz Indije.
Joga ni religija, čeprav je povezana s hinduizmom in je osnovana na nekaterih hinduističnih prepričanjih (karma, reinkarnacija), ki je za Indijo specifično.
Zahodna znanost je dokazala pozitivne učinke vadbe joge za astmo, srčne bolnike, epilepsijo, stres in drugo.
Zakaj joga?

Joga lahko vsakomur ponuja prav tisti košček, ki mu manjka. Stremimo k popolnosti in večji kvaliteti življenja. Za nekoga to pomeni zdravo telo, za drugega umirjene misli, vitalnost in notranjo lepoto. Resnica je v tem, da joga deluje na vse ravni človeka, kar spoznamo skozi redno jogijsko prakso – sadhano.
Joga se je skozi tisočletja ohranila prav zato ker deluje za vsakogar in v vsakem starostnem obdobju. Je univerzalen ključ.

Zakaj se joge učiti v skupini?

Skupina ima mnoge prednosti. Najbolj dragocena je ta, da nismo prepuščeni sami sebi, saj programe joge pri nas vodijo strokovno usposobljeni učitelji joge. Učitelj joge na podlagi svojih osebnih izkušenj, znanja ter strukturiranega programa učenca vodi po pot joge varno in učinkovito.

Skupina ponuja prostor za druženje, izmenjavo izkušenj in deluje na posameznika močneje zaradi principa sinergije.

Koledar
dogodkov