Joga studio Sadhana

Joga v Kranju: Pomlad 2020

tečaj joge v kranju
Joga studio Sadhana

Vpis v tečaji joge v Kranju: Joga studio Sadhana Kranj domuje v mirnem naselju Drulovka, na Špikovi ulici 17. Naš studio je za mnoge člane kot drugi dom, kamor se pridejo sprostit. Ker se studio nahaja v prijaznem domu, je nekaj posebnega. Intimno prakso omogočajo majhne skupine (do 10), popolnoma individualen pristop učitelja in ambient. Naš studio je namenjen samo jogi in je opremljen z vsemi pripomočki za jogo.

Vsa oprema za jogo (blazina, kvadri, trakovi, bolster, odeje, …) že čaka na vas, potrebujete le lahkotna oblačila in dobro voljo.

Ker smo kot specializiran ponudnik joge prisotni že 15 let, vemo, kakšne so potrebe sodobnega človeka in kako se odzvati nanje.  Naši programi so avtorski in so unikatni. Ves čas jih nadgrajujemo in razvijamo, saj s permanentnim izobraževanjem tima sledimo najnovejšim spoznanjem s področja joge, obenem pa ohranjamo tesen stik s stradicijo – jogo, tako kot je.

Obiščite nas na vadbi joge in varno ter sistematično napredujte s pomočjo našega mentorskega pristopa. Izberite svoj tečaj joge zjutraj, popoldan ali zvečer.

Izkoristite možnost testnega obiska (15,00 EUR). V primeru naknadnega vpisa v tečaj vam bomo plačilo testnega obiska upoštevali pri ceni tečaja. Opcija testnega obiska velja za skupine, kjer so prosta mesta.

Joga studio Sadhana Kranj ponuja tudi jogo za podjetja, Individalno jogo, Šolo osebne odličnosti (joga + NLP) ter komunikacijske treninge.

Prosimo vas, da parkirate pred uvozom v Špikovo ulico in pridete do hiše peš – 50m. Pred hišo (nobeno!) parkiranje ni dovoljeno.

Več informacij: 040 90 91 92


Urnik tečaji joge v Kranju
Urnik tečaji joge v Kranju

Navodila za vpis

 

 


 

Koledar
dogodkov