september 23, 2013 at 8:15 pop

Četrkov Time Out: Jogijske vaje za oči, 26.9., 20h, Sadhana – Vič

Pravijo, da so oči ogledalo duše, a hkrati so tudi organ, ki se, tako kot vsi drugi, lahko obrabi. Branje ob slabi svetlobi, dolgotrajno strmljenje v računalniški ali televizijski zaslon, slaba prehrana, šibke mišice, napetosti in stres so le nekateri izmed dejavnikov, ki vplivajo na poslabšanje vida. Očesno mišičevje postane ohlapno in nedejavno, slaba prekrvavitev očesnih tkiv pa omogoča njihovo propadanje.

Če vam vid peša in bi ga radi okrepili, če vas mučijo glavoboli in napetosti v predelu oči in obraza, če so oči velikokrat utrujene, težke in motne ali pa če bi preprosto radi ohranili oster in jasen vid ter se izognili morebitnim težavam, vas vabimo na delavnico, kjer vam bomo priskočili na pomoč z znanjem iz bogate jogijske zakladnice.
jogijske vaje za oči
Joga je razvila poseben sklop vaj za oči, ki krepijo naše očesno mišičevje in prekrvavijo, s tem pa pomladijo očesna tkiva. Na delavnici se bomo naučili teh vaj, ki zahtevajo le nekaj minut vadbe dnevno in pa čistilne tehnike, ki očisti solzne kanale in našemu pogledu povrne žar in jasnino.

op.: v primeru težjih očesnih okvar (glavkom, katarakta) se glede obiska delavnice najprej posvetujte z zdravnikom.

Delavnico bo vodila učiteljica joge Zana Fabjan Blažič

26.9., 20h – Joga studio Sadhana – VIČ
cena delavnice: 10 evrov
info in prijave:
040 90 91 92 | info@sadhana.si

Koledar
dogodkov