oktober 5, 2016 at 8:30 dop

PREDNOVOLETNO SREČANJE IN ČAJANKA: Petek – 9.12., 19.30

tibetanske posodeZnan je že letošnji datum tradicionalnega prednovoletnega srečanja učiteljev in članov Joga studia Sadhana!

Dobimo se 9.decembra ob 19.30! Lokacija: Joga studio Sadhana – Koprska 52, LJ – Vič.

Med decembrskim vrvežem vam podarjamo zvočno kopel s tibetanskimi posodami, ki vas bo napolnila z mirom in sproščenostjo. Po naših izkušnjah in prepričanju takrat potrebujemo točno to.

Zvočna kopel je namenjena prebujanju zdravilnih moči, lajša pa tudi simptome stresa, depresije in pregorelosti, ki so vse prepogost spremljevalec praznične mrzlice. Sproščenost obudi pozitivna čustva v nas in nam pribljiža stanje ‘tukaj in zdaj’, kar nam omogoče kvalitetnejše preživljanje časa z našimi najbližjimi. Vzemite si čas zase. Stabilni in umirjeni navznoter lahko namreč lažje in bolj pokončno ter z odprtim srcem delujemo navzven. Na tibetanske posode nam bo zaigrala Dagmar Lukanovič.

Predviden zaključek zvočne kopeli je do 21h, po tem pa vas vabimo, da ostanete v naši družbi ob skodelici čaja in pecivu.

POZOR! Srečanje je za člane Joga studia Sadhana brezplačno, zaradi omejenega števila in prostora pa so potrebne in obvezne predhodne prijave. Ob prijavi se vplača kavcija 10 evrov, ki pa jih na samem dogodku dobite nazaj.

Svojo udeležbo prijavite (in potrdite z vplačilom kavcije 10€ – dobite jih nazaj!) na recepciji ali pri svojem učitelju (ne po mailu!)

Joga studio Sadhana

 

Koledar
dogodkov