december 26, 2013 at 12:08 pop

JOGA V ZUPANČIČEVI JAMI

TEČAJ JOGE V LJUBLJANI – ZUPANČIČEVA JAMA:

Termin: PONEDELJEK, 17.30 – 19.00, hatha joga  1-2 (primerno za začetnike in nadaljevalce)

Pričetek tečaja joge: 1.2.2015

Naši programi potekajo tudi v Zupančičevi jami, v neposredni bližini centra Ljubljane in Bežigrada. Gostujemo v centru Premik, na Neubergerjevi 9, Ljubljana. Vaših najav in vprašanj bomo veseli na številki 040 90 91 92 ali na emailu info@sadhana.si.

Prijazni in strokovno podkovani učiteljici Ani se lahko pridružite vsak ponedeljek. Zahtevnostna stopnja tečaja joge je začetni do srednji. Tečaj joge je  primeren tako za tiste, ki šele stopajo na pot joge kot za vse, ki znanje poglabljajo in utrjujejo. Tečaj joge bogati individualen pristop  v manjši skupini.  Prvi obisk je brezplačen, pridružite se lahko kadarkoli dokler so še prosta mesta.

5 mesečni tečaj joge v Zupančičevi jami bo potekal od 1.2.2014 do 24.6.2015. Vpišete se lahko preko spletne banke ali na licu mesta. Prvi obisk brezplačen.

Cenik: 

1x na teden, 5 mesečni tečaj joge

  • ZAPOSLENI: 185,00 EUR
  • ŠTUDENTI, BREZPOSELNI, UPOKOJENCI: 175,00 EUR

*cena velja ob prikazu ustreznega dokazila o  statusu

Tečaj poteka celo šolsko leto, v dveh semestrih , 1x  na teden.  Vpis bo vedno potekal 15 minut pred ali po vadbi joge. Info-040 90 91 92. S seboj prinesite blazino za jogo*

Če blazine nimate, vam jo lahko prinesemo na vadbo (le prej jo naročite preko maila ali telefona), ali pa jo lahko prevzamete v Joga studiu Sadhana, Koprska 52, LJ – Vič med delovnim časom recepcije.
Cena blazine: 22,00 EUR (za člane 20,00 EUR). Za vse informacije ali naročilo jogijskih pripomočkov pokličite 040 90 91 92.

BLAZINE ZA JOGO
BLAZINE ZA JOGO

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ:

ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SADHANA LOKACIJO?

Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

KAJ ČE NE MOREM PRITI V PRVIH DVEH TEDNIH TEČAJA? ALI SE VSEENO VPIŠEM NA ZAČETKU? JE   CENA KAJ NIŽJA, ČE PRIDEM 14 DNI KASNEJE?

Cel prvi mesec tečaj teče postopoma in je zelo veliko poudarka na osnovah, tako, da niste v zaostanku, če se pridružite nekoliko kasneje. Vpis in plačilo je priporočljivo opraviti že v prvem tednu septembra, saj so skupine prostorsko omejene in mesto v izbrani skupini si rezervirate s plačilom. Naše dosedanje izkušnje so pokazale, da je najbolje, če zamujene termine nadoknadite. Torej takrat ko boste imeli čas, obiščete še kakšno drugo skupino.

KAJ ČE ŠE NE VEM KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA MENE? ALI IMAM LAHKO VEČ BREZPLAČNIH OBISKOV?

Vsekakor boste najbolj zadovoljni, če boste izbrali program primeren vašim željam in potrebam. Zato vas mi vedno usmerimo na preizkušnjo večih različnih programov. Torej, če boste želeli občutiti razliko med programi Hatha joge in Vinjasa joge boste pri nas deležni dveh brezplačnih obiskov. Pri izibiri programa radi pomagamo – pišite nam na info@sadhana.si in hitro vam bomo odgovorili.

KAJ POMENI ZVESTI ČLAN IN KAKŠNE UGODNOSTI IMA?

Zvesti član je nekdo, ki je vsaj eno leto že obiskoval naše programe. Ugodnosti so največkrat paketi popustov za naše tečaje joge, seminarje, delavnice … uvajamo pa tudi bonitete za različne druge storitve (obutev, masaža, wellnesss…), ki se jih naši člani redno poslužujejo.

IZBRAL BOM PETKOV IN NEDELJSKI PROGRAM. KDAJ SE LAHKO VPIŠEM?

Ob petkih in nedeljah naša recepcija ne deluje. Prosim vas, da nas obiščete v času uradnih ur od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 21.00 uro. V kolikor to ni možno, je možnost tudi elektronskega plačila. Zdravstveni vprašalnik in vpisni list (op. sta nujna za uspešno opravljen vpis) pa lahko izpolnete v nedeljo na tečaju in ga oddate svojemu učitelji.

KDAJ JE TERMIN – JOGA TAKOJ PO SLUŽBI? ZAKAJ JE TAKO POCENI?

Joga takoj po službi je program hatha joge, ki poteka ob četrtkih ob 17h. Vsako leto ponudimo en termin tečaja po zelo nizki ceni, saj si želimo, da bi bili dostopni vsem.

ALI LAHKO NA PROGRAM OPEN SADHANA PRIPELJEM PRIJATELJICO, KI NI VAŠA ČLANICA? ZA KAJ GRE PRI TEM PROGRAMU?

Open Sadhana je namenjena izključno našim članom. Open sadhana je novost, ki ponuja brezplačno uporaba naših prostorov za lastno prakso. Ne gre za voden program. Ponujamo pa urejen, miren prostor in uporabo vseh jogijskih pripomočkov.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH?

Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (3. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Urnik in cenik običajno objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE

Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje na TRR. Rezervacijo oz. potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA?

Seveda, veseli bomo vašega klica na številke:

040 90 91 92 Ljubljana Vič, Bežigrad

040 15 16 17 Ljubljana Center

031 308 144 Kranj

 

 

Koledar
dogodkov