januar 18, 2014 at 2:24 pop

NOVI PROGRAMI IN SKUPINE

Ne spreglejte novosti v Sadhani:

SLOW FLOW VINJASA JOGA, SRE 20.30

Ob sredah zvečer se boste umirili in si nabrali moči za uspešen zaključek delovnega tedna.  Postregli vam bomo z umirjeno in tekočo prakso, po luninem principu. Zaključki ur bodo namenjeni globoki sprostitvi in bodo obogateni z dodajanjem t.i. terapevtskih položajev joge in dihalnih tehnik. Umirjeni in zadovoljni se boste odšli domov, v četrtek in petek boste mirni in polni moči.  Program je zasnovan na novo, vodila ga bo učiteljica joge Urša Umek. Vabljeni začetniki in nadaljevalci. Vsa oprema čaka na vas, prvi obisk je brezplačen. Število mest omejeno. Kontakt: 040 90 91 92

SADHANA DIHALNICA, ČET 9.00

Sneža Vidovič, avtorica programa pravi: » Sadhana dihalnica vam bo dala tisto, kar vam običajen tečaj joge ne more.« Sadhana Dihalnica je avtorski program Sneže Vidovič ter plod 20 letnega dela in izobraževanja na področju joge, anatomije in kineziologije ter zaključenega šolanja pri Body Mind Centering (BMC).

Komu je Sadhana Dihalnica namenjena?
Program je primeren za:
– lajšanje bolezni dihal,
– uravnavanje krvnega tlaka,
– uravnavanje emocionalnih odzivov,
– obvladovanje stresnih situacij;
– praktikante joge in druge posameznike, ki se zavedajo bogastva dihalnih tehnik. Več …

ZAČETNI TEČAJ HATHA JOGA, KRANJ ČET 18.00

Že dlje časa razmišljate o jogi? Prenehajte le razmišljeti in pridite na prakso! V Kranju smo za vas odprli novo začetno skupino. Na pot hatha joge vas bo pospremil učitelj joge Blaž Jarc. Čas je, da razgibate in predihate telo ter umirite miselni tok. Dovolite si 90 minut kvalitetnega časa zasa vsak četrtke in pozitivne spremembe bodo umevne. Zagotavljamo prijetno domače vzdušje v kranjskem joga studiu in vam obljubimo, da teden brez joge ne bo več popoln! Vsa oprema čaka na vas, prvi obisk je brezplačen. Število mest omejeno. Kontakt: 031 308 144 (Blaž), več o lokaciji.

Koledar
dogodkov