oktober 18, 2015 at 6:03 dop

TEČAJ SADHANA MEDITACIJE, 9.5.2015

Tečaj Sadhana meditacije™

Kako je tečaj zasnovan in komu je namenjen?

Tečaj Sadhana Meditacije™ priporočamo:

  • vsem, ki vas meditacija zanima in se zavedate njenih dobrobiti
  • vsem, ki že obiskujete tečaje hatha joge in bi radi nadgradili izkušnjo joge;
  • vsem učiteljem hatha joge, ki še niso imeli kontinuirane prakse meditacije.

TEČAJ MEDITACIJE je sestavljen iz dveh delov:

A. Prvi del je Uvod v meditacijo (4 urni program)
B. Drugi del je On-line Sadhana meditacija™ program     

Udeležba na prvem delu je pogoj za vpis na on-line program.

4 urni program Uvod v meditacijo je samostojna celota in se ga lahko udeležite brez zaveze, da boste nadaljevali z on-line programom Sadhana meditacije™.

Za vpis na On-line Sadhana meditacije™ je nujna predhodna udeležba na Uvodu v meditacijo.


Prvi del Sadhana meditacije™ – Uvod v meditacijo bo potekal 9.5.2015 – na soboto dopoldan (9h-13h) v Joga studiu Sadhana v Ljubljani (Vič) pod vodstvom Sneže Vidovič, dolgoletne praktikantke meditacije, ki tehnike meditacije izvaja od leta 2001.

Program bo ponudil tako teoretična izhodišča kot dragocene izkušnje in jasne napotke za izvajanje tehnik. Na tečaju boste prejeli pisno gradivo in tudi audio posnetek z vsebino za lažjo domačo prakso.

Namen tečaja je, da vam ponudi osnovno tehniko za začetek domače prakse meditacije. Če boste želeli nadaljevati s programom smo za vas pripravili nadgradnjo v obliki On-line naprednega programa Sadhana Meditacije™.

Cena uvodnega tečaja meditacije je 70 eur 50 EUR.

Prijave in vplačila zbiramo na recepciji joga studia, najkasneje do 6.5. (za termin 9.5.2015). Informacije na info@sadhana.si.


Tečaj Sadhana meditacije™

Tečaj je sestavljen iz dveh sklopov:

A . Uvod v meditacijo je prvi del programa in je prava izbira za vse, ki si želite začeti s samostojno prakso meditacije. Uvodni del vam zagotavlja potrebne napotke in korake za izvajanje osnovne tehnike (cca. 20 minut dnevno). Primeren je za vse. Na tečaju boste dobili tudi gradivo (pisno gradivo in audio posnetek) za lažje samostojno izvajanje doma.

Cena uvodnega tečaja meditacije (4 ure) je 70 eur 50 eur.

Prvi termin: sobota, 9.5. 2015, od 9h do 13h
Prijave zbiramo do 6.5.2015 na recepciji Joga studia Sadhana ali na info@sadhana.si.

Drugi termin: predvideno septembra 2015

B. On-line Sadhana meditacija ™  je program namenjen nadgradnji osnovne tehnike. Priporočamo ga vsem, ki ste zaključili uvodni del, saj boste tako zgradili kompleksno prakso meditacije. Je za vse, ki so zaključili uvodni del ter vadijo osnovno tehniko vsaj 14 dni, redno enkrat dnevno. On – line program zajema šest delov, sestavljenih iz audio in video spletnih vsebin, ki vam bodo na voljo v določenih časovnih intervalih. Izjemna prednost on-line programa je v dostopnosti, saj niste vezani na kraj ali čas. Program boste osvajali v lastnem ritmu iz domačega naslonjača.

Ko se boste elektronsko registrirali v naš program (op. navodila boste prejeli na uvodnem delu), boste poljubno dostopali do vsebin in samostojno nadgrajevali osnovno tehniko. Če boste on-line program redno izvajali, boste v treh zaporednih mesecih dobili celovito tehniko meditacije.

Cena on-line programa je 150 eur premierno le 70 eur.

Cena on-line programa in 1 osebna konzultacija (30 minut) z učiteljico je 200 eur 120 eur.


Po končanem tečaju meditacije vam za poglobitev in nadgradnjo prakse meditacije priporočamo spodaj navedene programe, ki ponujajo poleg dodatnih znanj in tehnik tudi drugačno, globoko in edinstveno izkustvo.


Vikend rezidenčni program »Dihalnica in umetnost pranajame«
Namenjen vsem, ki želite izboljšati kapaciteto diha ter spoznati, kako lahko izboljšanje dihalnih vzorcev pomaga pri meditaciji in v vsakdanjem življenju.

Vikend rezidenčni program je intenziven program pripravljalnih tehnik za meditacijo in predvsem daje veliko možnosti za daljšo skupinsko prakso. Na tem vikendu se podrobno seznanimo z dihalnimi vzorci in učenjem dihalnih tehnik. Program je primeren za vse. Za osebe brez predznanja meditativnih tehnik (op. prilagojen program), za tiste, ki so zaključili samo osnovno tehniko meditacije in tiste, ki izvajajo napredno tehniko po on-line programu.

Cena vikend rezidenčnega programa je 150 eur 100 EUR + stroški bivanja.
(znižana cena velja za zgodnje prijave, rok za prijave objavimo v kratkem).
Termin in lokacija bosta znana naknadno.

Štiridnevni rezidenčni program – »Intenziv meditacije«
Čas za globoko sprostitev, regeneracijo in daljše skupinske meditacije. Gre za integracijo in poglabljanje, pri čemer vam bo učitelj na voljo za vprašanja in konzultacijo. Vsak dan bo praksa meditacije potekala 2-krat dnevno, izvajala se bo dodatna praksa hatha joge, joga nidre, kriya tehnike (čistilne tehnike), tehnike maune (tehnika tišine).

Cena štiridnevnega rezidenčnega programa »Intenziv meditacije« je 250 eur 200 EUR + stroški bivanja.
(znižana cena velja za zgodnje prijave, rok za prijave objavimo v kratkem).
Termin: 25. – 28. junij 2015, lokacija bo znana naknadno.

 

Koledar
dogodkov