junij 15, 2014 at 12:20 pop

NOVO: JOGA V MEDVODAH

TEČAJ JOGE V MEDVODAH – SKUPINA NI AKTIVNA, vse zainteresirane vabimo v Kranj (Orehek). Do našega studia vas loči le 10 minut vožnje iz Medvod – dobrodošli! Kje smo in ostalo izveste TUKAJ. 

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ:

ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SADHANA LOKACIJO?

Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

KAJ ČE NE MOREM PRITI V PRVIH DVEH TEDNIH TEČAJA? ALI SE VSEENO VPIŠEM NA ZAČETKU? JE   CENA KAJ NIŽJA, ČE PRIDEM 14 DNI KASNEJE?

Cel prvi mesec tečaj teče postopoma in je zelo veliko poudarka na osnovah, tako, da niste v zaostanku, če se pridružite nekoliko kasneje. Vpis in plačilo je priporočljivo opraviti že v prvem tednu septembra, saj so skupine prostorsko omejene in mesto v izbrani skupini si rezervirate s plačilom. Naše dosedanje izkušnje so pokazale, da je najbolje, če zamujene termine nadoknadite. Torej takrat ko boste imeli čas, obiščete še kakšno drugo skupino.

KAJ ČE ŠE NE VEM KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA MENE? ALI IMAM LAHKO VEČ BREZPLAČNIH OBISKOV?

Vsekakor boste najbolj zadovoljni, če boste izbrali program primeren vašim željam in potrebam. Zato vas mi vedno usmerimo na preizkušnjo večih različnih programov. Torej, če boste želeli občutiti razliko med programi Hatha joge in Vinjasa joge boste pri nas deležni dveh brezplačnih obiskov. Pri izibiri programa radi pomagamo – pišite nam nainfo@sadhana.si in hitro vam bomo odgovorili.

KAJ POMENI ZVESTI ČLAN IN KAKŠNE UGODNOSTI IMA?

Zvesti član je nekdo, ki je vsaj eno leto že obiskoval naše programe. Ugodnosti so največkrat paketi popustov za naše tečaje joge, seminarje, delavnice … uvajamo pa tudi bonitete za različne druge storitve (obutev, masaža, wellnesss…), ki se jih naši člani redno poslužujejo.

IZBRAL BOM PETKOV IN NEDELJSKI PROGRAM. KDAJ SE LAHKO VPIŠEM?

Ob petkih in nedeljah naša recepcija ne deluje. Prosim vas, da nas obiščete v času uradnih ur od ponedeljka do četrtka, med 17.00 in 21.00 uro. V kolikor to ni možno, je možnost tudi elektronskega plačila. Zdravstveni vprašalnik in vpisni list (op. sta nujna za uspešno opravljen vpis) pa lahko izpolnete v nedeljo na tečaju in ga oddate svojemu učitelji.

KDAJ JE TERMIN – JOGA TAKOJ PO SLUŽBI? ZAKAJ JE TAKO POCENI?

Joga takoj po službi je program hatha joge, ki poteka ob četrtkih ob 17h. Vsako leto ponudimo en termin tečaja po zelo nizki ceni, saj si želimo, da bi bili dostopni vsem.

ALI LAHKO NA PROGRAM OPEN SADHANA PRIPELJEM PRIJATELJICO, KI NI VAŠA ČLANICA? ZA KAJ GRE PRI TEM PROGRAMU?

Open Sadhana je namenjena izključno našim članom. Open sadhana je novost, ki ponuja brezplačno uporaba naših prostorov za lastno prakso. Ne gre za voden program. Ponujamo pa urejen, miren prostor in uporabo vseh jogijskih pripomočkov.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH?

Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (3. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Urnik in cenik običajno objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE

Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje na TRR. Rezervacijo oz. potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA?

Seveda, veseli bomo vašega klica na številke:

040 90 91 92 Ljubljana Vič, Bežigrad, Center, Zup. jama

031 308 144 Kranj, Medvode, Škofja Loka, Radovljica

Koledar
dogodkov