oktober 20, 2015 at 6:33 dop

TEČAJ SADHANA MEDITACIJE: UVOD

Tečaj Sadhana meditacije™

Kako je tečaj zasnovan in komu je namenjen?

Tečaj Sadhana Meditacije™ priporočamo:

  • vsem, ki vas meditacija zanima in se zavedate njenih dobrobiti
  • vsem, ki že obiskujete tečaje hatha joge in bi radi nadgradili izkušnjo joge;
  • vsem učiteljem hatha joge, ki še niso imeli kontinuirane prakse meditacije.

TEČAJ MEDITACIJE je sestavljen iz dveh delov:

A. Prvi del je Uvod v meditacijo (3 urni program)
B. Drugi del je On-line Sadhana meditacija™ program


A. Prvi del je Uvod v meditacijo

Prvi del Sadhana meditacije™ – Uvod v meditacijo bo potekal pod vodstvom Sneže Vidovič, dolgoletne praktikantke meditacije, ki tehnike meditacije izvaja od leta 2001. 

informativna_prijava175x175

Program bo ponudil tako teoretična izhodišča kot dragocene izkušnje in jasne napotke za izvajanje tehnik. Na tečaju boste prejeli pisno gradivo in tudi audio posnetek z vsebino za lažjo domačo prakso.

Namen tečaja je, da vam ponudi osnovno tehniko za začetek domače prakse meditacije. Uvod v meditacijo je prvi del programa in je prava izbira za vse, ki si želite začeti s samostojno prakso meditacije. Uvodni del vam zagotavlja potrebne napotke in korake za izvajanje osnovne tehnike (cca. 20 minut dnevno). Primeren je za vse.

Na tečaju (uvodni del) boste dobili tudi gradivo (pisno gradivo in audio posnetek) za lažje samostojno izvajanje doma. Če boste želeli nadaljevati s programom smo za vas pripravili nadgradnjo v obliki On-line naprednega programa Sadhana Meditacije™. 3 urni program Uvod v meditacijo je samostojna celota in se ga lahko udeležite brez zaveze, da boste nadaljevali z on-line programom Sadhana meditacije™.

Cena uvodnega tečaja meditacije je 70,00 EUR.

Prijave in vplačila zbiramo pri ponudniku tečaja Snežana Vidović s.p.


B. On-line Sadhana meditacija ™  je program namenjen nadgradnji osnovne tehnike. Priporočamo ga vsem, ki ste zaključili uvodni del, saj boste tako zgradili kompleksno prakso meditacije. Je za vse, ki so zaključili uvodni del ter vadijo osnovno tehniko vsaj 14 dni, redno enkrat dnevno. On – line program je sestavljen iz audio in video spletnih vsebin, ki vam bodo na voljo v določenih časovnih intervalih. Izjemna prednost on-line programa je v dostopnosti, saj niste vezani na kraj ali čas. Program boste osvajali v lastnem ritmu iz domačega naslonjača.

Ko se boste elektronsko registrirali v naš program (op. navodila boste prejeli na uvodnem delu), boste poljubno dostopali do vsebin in samostojno nadgrajevali osnovno tehniko. Če boste on-line program redno izvajali, boste v nekaj zaporednih mesecih dobili celovito tehniko meditacije.

Cena on-line programa je 75,00 EUR.

Cena on-line programa in 1 osebna konzultacija (30 minut) z učiteljico je 120,00 EUR

Prijave: info@sadhana.si

 

Koledar
dogodkov