december 1, 2017 at 8:41 dop

LEPA DARILA ZA VAS IN VAŠE NAJDRAŽJE

Na zalogi so prelepa, praktična in cenovno zelo dostopna darila, ki bodo vaše najdražje spodbudila, da storijo nekaj dobrega zase. In tudi vi boste srečni! Darila lahko kupite na naših lokacijah,  pošljemo pa jih tudi po pošti. In kaj smo pripravili za vas? Oglasite se pri nas ali pošljite naročilo na info@sadhana.si. Lahko pa nas pokličete na 031 308 144. Pošljemo tudi po pošti.


 

DVD SADHANA, Joga za domačo prakso (primerno za začetnike), 2. izdaja – 24,90 

Sadhana DVD_2nd edition_front     Sadhana DVD_2nd edition_ploscek

DVD “SADHANA – joga za telo in dušo” vam bo omogočil samostojno domačo prakso joge. Ob strokovnem vodenju priznane učiteljice joge in meditacije, Sneže Vidovič, boste spoznali zakaj je ena najbolj iskanih učiteljev joge.

DVD ponuja različne programe vaj (t.i. meniji), ki so oblikovani glede na vaše potrebe in prosti čas. Zato ne bo potrebno izvajati vedno enega in istega programa.

Program je primeren za začetnike in poznavalce joge. Izbirate lahko med različnimi programi:

Zdrava hrbtenica (čas:15:24): Osnovne ogrevalne vaje, kjer se jogijski položaji izvajajo dinamično, počasi in se zadržujejo krajši čas. Tak pristop je primeren za jutranje razgibavanje ali pa ga priporočamo tistim, ki imajo težave s hrbtenico.

Pomežik jutru (čas:19:02): Naprednejše ogrevalne vaje, ki si sledijo v hitrejšem dinamičnem zaporedju po sistemu vinjasa krame. V kratkem času boste povečali nivo energije, ter umirili misli. Za zaključek je dodana dihalna tehnika.

Namaste (čas:55:45): Tu ponujamo celostno sadhano: ogrevanje, jogijske položaje (asane) in dihalno tehniko (pranajama). Ta program vas bo celostno regeneriral.

Joga nidra (čas:19:16): Tehnika sproščanja, ki vas bo umirila, sprostila in vas napolnila s svežo energijo. Izvajate jo lahko samostojno ali pa jo dodate k tretjemu meniju – Namaste pri čemer jo uvrstite takoj za jogijskimi položaji, ob koncu pa zaključite z dihalno tehniko.

Razlaga asan: kratek tečaj joge, kjer avtorica nazorno razloži pravilno izvedbo vaj.

Ne spreglejte! Avtorica k vsakem DVD-ju prilaga tri kupone v vrednosti 30 EUR: 2x BREZPLAČEN OBISK TEČAJA HATHA JOGE v Joga studiu Sadhana in posebno darilo: zvočno PREDAVANJE O JOGI.

ZA NAROČILO nam pišite na info@sadhana.si. DVD boste prejeli v 3 delovnih dneh od plačila.


 

Darilni boni za tečaje joge in druge dogodke na vseh lokacijah.

Ličen darilni bon, ki bo vaše bližnje odpeljal na na notranje potovanje po poti joge. Krasno darilo, ki ga bo vesel vsak, ki mu ni vseeno za zdravje in dobro počutje. Vrednost bona določi stranka ob nakupu. Darilni bon je lahko vstopnica na tečaj joge, zvočno kopel, jogo nidro, tečaj meditacije, jogijski vikend, …

joga_darilni_bon

joga_darilni3


Blazine za jogo 24,90 €

Popust za člane joga studia Sadhana: -10%

Podlaga, na kateri vam ne bo drselo in ki pomeni najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Joga mat – blazina za jogo je iz naravnih materialov in se lahko opere v pralnem stroju.

blazina_za_jogo2

 

 

 

 


Kvadri za jogo 12,90 €

Kvader iz goste mase ima na dotik prijetne zaobljene robove, ki rokam omogočajo dober oprijem: Kvadri so lahki in jih zlahka nesete kamorkoli, primerni so tudi za profesionalno uporabo v joga centrih in studiih. Pri jogi jih uporabljamo kot pripomoček pri sedenju, dvigovanju, odrivanju od tal, med prasko pa nam pomagajo držati kolena ali gležnje v pravilnem položaju, itd.

kvader_za_jogo

block

 

 

 

 

 


Trakovi za jogo, 12,90 €

Bombažen trakovi originalno izvirajo iz Pune (Indija) in so pripomoček, ki ga priporoča metoda Iyengar. Lahko jih uporabljamo v asanah paschimottanasana (sedeči predklon) in gomukhasana kot podaljšek rok. Njihovo uporabo priporočamo tudi v ravnotežnih položajih in pa vsem tistim, ki so zaradi premajhne fleksibilnosti sklepov prikrajšani za katerega od položajev.

trak_za_jogo

 

 

 

 


Bolsterji, ovalne blazine za jogo, 54,90€

Popust za člane joga studia Sadhana: -10%

Kadar se v položaju želimo udobno namestiti za dalj časa, je bolster nepogrešljiv pripomoček. Njegova uporaba je preprosta, zato omogoča izvedbo katerega od terapevtskih položajev tudi doma. Zunanja prevleka je pralna, krasi jo izredno lep vezeni pas v zlati kombinaciji. Bolster se krasno poda tudi na vaš kavč ter omogoča zelo udoben naslon pri  branju ali gledanju filma. Na voljo v vijolični, oranžni, rdeči in modri barvi.  VEČ …

bolster_za_jogobolster_oranzni

bolster-turkiz

 

 

 

 

 

 


Stol za jogo: 63,90 € (z dodatnim nagibom za zaklone 88,90 €)

Klasičen jogijski pripomoček iz Iyengar tradijcije joge, ki je vsestransko uporaben za vse tiste, ki si želijo prakso prilagoditi in poglobiti. Svetujemo ga za uporabo podprtih predklonov, sedečih zasukov, z dodanim nagibom pa se lahko prepustite tudi daljšemu in na ta način varnemu zadrževanju zaklonov. Stol za jogo je nepogrešljiv pri vadbi Joge za starejše, odlično pa služi svojemu namenu tudi v pisarni, saj lahko krajšo jogijsko sekvenco izvedete kar v obleki. Hrbtenica vam bo hvaležna!

stol_za_jogo

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Zlati Ghee (gi) je kuhano maslo, kulinarično zlato, ki je nepogrešljivo v različnih tradicionalnih kuhinjah sveta. Zapisi o njem segajo tisoče let v zgodovino, njegovo vsestransko uporabo in številne dobrodejne učinke so poznale tudi naše prababice.

11,00€ – 370 ml

14,00 € – 580 ml

33,00 € – 1700 ml

zlati_ghee

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mehiška odeja za jogo, 49,90€/kos (IZDELKA NI NA ZALOGI!)

Mehiška odeja iz prave volne je večnamenski jogijski pripomoček in spada med ožjo izbiro pripomočkov ali “obvezno opremo” vsakega praktikanta joge (poleg blazine, traka in kvadra). Uporabljamo jo za podporo z različnimi načini zvijanja in zlaganja, pa tudi za pokrivanje v položajih sproščanja. Narejena je iz čiste volne ter zato zelo trpežna in topla. Zelo lepo se poda tudi v dnevno sobo, saj je lepa na pogled, v mrzlih zimskih dneh pa nas tudi prijetno greje.

mehiska_odeja

 

 

 

 

 


Oglasite se pri nas ali pošljite naročilo na info@sadhana.si. Lahko pa nas pokličete na 031 308 144. Pošljemo tudi po pošti.

Tukaj izveste več – Oglejte si ponudbo Joga butika Sadhana >>>

Koledar
dogodkov