maj 9, 2016 at 3:46 pop

ZVOČNA KOPEL S TIBETANSKIMI POSODAMI, 20. maj ob 20. uri

tibetanske posodeZVOČNA KOPEL S TIBETANSKIMI POSODAMI
PETEK, 20. 5. 2016 ob 20. uri
V Joga studiu Sadhana, Ljubljana
Mesec maj nam prinaša pomemben dan, ki ga je vredno izkoristiti za prakso joge oz druge oblike energijske prakse. O čem govorimo? Gre za Vesak ali praznik luči po izročilu Budistov, ki se zgodi vsako leto na polno luno v maju. 
Vesak je dan, ki so si ga različne skupine po vsem svetu izbrale za dan skupinskih meditacij in drugih energijskih tehnik. Po ezoteričnih naukih je to namreč obdobje, ko s pomočjo različnih energijskih tehnik prihajamo do pomembnih notranjih uvidov. To je čas, ko nas kozmične energije podpirajo na naši poti, da bi lažje videli kaj je res pomembno ter da bi zmogli sprejeti pomembne odločitve na naši življenjski poti.V Joga studiu Sadhana (Ljubljana) bomo na ta večer, v petek, 20. maja ob 20. uri pripravili prav poseben dogodek – ZVOČNO KOPEL S TIBETANSKIMI POSODAMI.

To je odličen način, da se prepustite vibracijam zvokov, ki vas bodo povezale z energijo tega večera. Naj zvočna kopel sprosti vaše telo ter umiri nemiren um, da bi lahko lažje videli in razumeli svoje življenje. Naj svetloba prežene temo, naj luč prinese jasne odgovore po katerih vsi hrepenimo.

Zvočna kopel je namenjena prebujanju zdravilnih moči našega telesa in krepitvi imunskega sistema. Lajša simptome stresa, depresije in pregorelosti. Krepi pozitivna čustva v nas in nam približa stanje “tukaj in zdaj”.

Izvajalka programa bo Dagmar Lukanovič.

Dogodek je odprtega tipa, predznanje ni potrebno.

Cena: 10,00 € člani
           15,00 € zunanji

Prijave in plačila zbiramo na recepciji Joga studia Sadhana in preko e-mail naslova info@sadhana.si. Obvezna predprijava in plačilo.

Veljavna je le prijava s plačilom, rezervacij ne sprejemamo. Število mest je omejeno. V primeru odsotnosti ali zamude denarja ne vračamo.

Koledar
dogodkov