avgust 19, 2019 at 10:11 dop

Vpisi so odprti! 5 mesečni tečaj joge – jesenski semester 2019/20

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. V timu naših učiteljev boste zagotovo našli tistega s pravim pristopom za vas! Pri nas se najbolje počutijo stranke, ki v življenju iščejo ravnovesje in želijo napraviti korak naprej na telesnem, čustvenem in energijskem nivoju. Naša praksa joge je celostna.

Na področju joge delujemo že več kot 15 let, ustanoviteljica joga studia Sadhana in avtorica programov, Sneža Vidovič, pa se lahko pohvali s 25-letnimi izkušnjami poučevanja! Izobražujemo tudi bodoče učitelje joge in smo kot šola joge ena vodilnih institucij.

Vse naše lokacije so opremljene z jogijskimi pripomočki. Vaše udobje in varnost prakse sta pri nas na prvem mestu! Po praksi joge vas bomo razvajali še s skodelico čaja in piškoti, da bo vaša izkušnja resnično prijetna!

Pri izbiri učitelja joge in tečaja vam bomo z veseljem pomagali! Pookličite nas na 040 90 91 92 ali nam pišete na naslov info@sadhana.si in odgovorili vam bomo v enem dnevu.

1. VPIS v 5 mesečne tečaje joge (September 2019 – Januar 2020)  

Izberite si svoj termin in opravite vpis čimprej ter si tako zagotovite mesto v skupini. Preverite proste kapacitete (gsm: 040 90 91 92) in se vpišite preko bančnega nakazila. Število mest v skupinah je omejeno .

Nudimo vam možnost testnega obiska (15,00 EUR). Če se boste v roku 48 ur po prvem obisku odločili za vpis v tečaj vam bomo strošek testnega obiska upoštevali pri plačilu tečaja joge*.

*velja za plačila stroška celotnega tečaja v enkratnem znesku.

Navodila za vpis najdete TUKAJ. Če potrebujete pomoč pri izbiri programa nas lahko pokličete na 040 90 91 92. Veseli bomo vašega klica. Dobrodošli!

Aktualno: 

URNIKI

CENIKI

FOTOGALERIJA

V tečaje joge vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v prelepem in dostopnem joga studiu. Vsa oprema zagotovljena, brezplačna parkirišča zagotovljena!

 

CYT300: Tečaj za učitelja joge 1, pričetek 12.10.2019!

POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE! 

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Za vse zainteresirane … LINK.

ytt2.fw

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Cenik

Urnik

Kako se vpišem na tečaj joge?

Koledar
dogodkov