Joga studio Sadhana

Vpisi so odprti! Tečaji joge – jesenski semester 2019/20

VPIS v 4 mesečne tečaje joge (November 2019 – Januar 2020)  

Izberite si svoj termin in opravite vpis čimprej ter si tako zagotovite mesto v skupini. Preverite proste kapacitete (gsm: 040 90 91 92) in se vpišite preko bančnega nakazila. Število mest v skupinah je omejeno .

Če potrebujete pomoč pri izbiri programa nas lahko pokličete na 040 90 91 92. Veseli bomo vašega klica. Dobrodošli!

Aktualno: 

URNIK – JOGA V LJUBLJANI

CENIK – JOGA V LJUBLJANI

V tečaje joge vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v prelepem in dostopnem joga studiu. Vsa oprema zagotovljena, brezplačna parkirišča zagotovljena!

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. V timu naših učiteljev boste zagotovo našli tistega s pravim pristopom za vas! Pri nas se najbolje počutijo stranke, ki v življenju iščejo ravnovesje in želijo napraviti korak naprej na telesnem, čustvenem in energijskem nivoju. Naša praksa joge je celostna.

Na področju joge delujemo že več kot 15 let, ustanoviteljica joga studia Sadhana in avtorica programov, Sneža Vidovič, pa se lahko pohvali s 25-letnimi izkušnjami poučevanja! Izobražujemo tudi bodoče učitelje joge in smo kot šola joge ena vodilnih institucij.

Vse naše lokacije so opremljene z jogijskimi pripomočki. Vaše udobje in varnost prakse sta pri nas na prvem mestu! Po praksi joge vas bomo razvajali še s skodelico čaja in piškoti, da bo vaša izkušnja resnično prijetna!

Pri izbiri učitelja joge in tečaja vam bomo z veseljem pomagali! Pokličite nas na 040 90 91 92 ali nam pišete na naslov info@sadhana.si in odgovorili vam bomo v enem dnevu.

Nudimo vam možnost testnega obiska (15,00 EUR). Če se boste v roku 48 ur po prvem obisku odločili za vpis v tečaj vam bomo strošek testnega obiska upoštevali pri plačilu tečaja joge.

NAVODILA ZA VPIS

 

 

 

CYT300: Tečaj za učitelja joge 1, pričetek 16.11.2019! ZADNJA MESTA!

POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE! 

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Za vse zainteresirane … LINK.

ytt2.fw

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Cenik

Urnik

Kako se vpišem na tečaj joge?

Koledar
dogodkov