avgust 24, 2020 at 8:11 dop

Vpis v tečaje joge 2023

Vpis v tečaje joge na lokacijah Ljubljana in Kranj že poteka. Aktualni cenik in urnik sta že objavljena. Pohitite z vpisom in si zagotovite mesto v skupini!

V tečaje joge vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v mirnem in dostopnem joga studiu. Vsa oprema za vadbo vas čaka pri nas. Parkiranje brezplačno.

JOGA KRANJ

JOGA LJUBLJANA

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. V timu naših učiteljev boste zagotovo našli tistega s pravim pristopom za vas! Pri nas se najbolje počutijo stranke, ki v življenju iščejo ravnovesje in želijo napraviti korak naprej na telesnem, čustvenem in energijskem nivoju. Naša praksa joge je celostna.

Na področju joge delujemo že več kot 15 let, ustanoviteljica joga studia Sadhana in avtorica programov, Sneža Vidovič, pa se lahko pohvali s 25-letnimi izkušnjami poučevanja! Izobražujemo tudi bodoče učitelje joge in smo kot šola joge ena vodilnih institucij.

Vpis v naše tečaje najhitreje opravite preko interneta. Nekatere skupine se napolnijo zelo hitro, na ta način pa si lahko prostor v dovtični skupini zagotovite v naprej. Sedaj je pravi čas, da se nam pridružijo tudi novi člani. Pohitite z vpisom in nam pišite na info@sadhana.si.

Naročite se na novice, da vas lahko obveščamo: TUKAJ


Rezervacij ne sprejemamo, vaš vpis bo potrjen šele po prejemu plačila. Nakazilo je najhitrejši in najbolj enostaven način vpisa, ki vam zagotavlja prosto mesto in obenem prihrani čas. 

Ste vedeli? Sadhana Tečaj Joge je kot tečaj tujega jezika. Je vsebinska celota in je natančno strukturiran po tednih in mesecih. Gre za tečaj v pravem pomenu besede, ne zgolj za vodeno prakso.

Nimamo mesečnih paketov ali drop-in sistema. Vztrajamo pri celostnih tečajih. Znanje podajamo sistematično in kontinuirano. Le tak način dela vadečim omogoča, da vodeno in varno napredujejo kot posamezniki in kot skupina.  Zato ob vpisu stranka vplača znesek celotnega tečaja ter tako sebi in nam obljubi redno prakso – mesečna plačila niso možna.

Glede na avtentiko pristopa, dolgoletni staž in kvaliteto smo vodilna znamka joge v Sloveniji, zaupa nam že več tisoč posameznikov in podjetij v Sloveniji in tujini. Zaupajte nam tudi vi!

 


Pisne in slikovne vsebine spletne strani www.sadhana.si so predmet avtorske zaščite ali druge pravne oblike zaščite intelektualne lastnine. Slik, dokumentov in ostalih vsebin, objavljenih na tej spletni strani, ni dovoljeno prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Sadhana d.o.o., center za izobraževanje in svetovanje.

Avtorske vsebine so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.


POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA PONOVNO ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE! 

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Za vse zainteresirane … LINK.

ytt2.fw

 

Koledar
dogodkov