Joga studio Sadhana

Vpis v tečaje joge 2020/21

Vpis v tečaje joge na lokacijah Ljubljana in Kranj že poteka. Aktualni cenik in urnik sta že objavljena. Pohitite z vpisom in si zagotovite mesto v skupini!

V tečaje joge vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v prelepem in dostopnem joga studiu. Vsa oprema zagotovljena, brezplačna parkirišča zagotovljena!

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. V timu naših učiteljev boste zagotovo našli tistega s pravim pristopom za vas! Pri nas se najbolje počutijo stranke, ki v življenju iščejo ravnovesje in želijo napraviti korak naprej na telesnem, čustvenem in energijskem nivoju. Naša praksa joge je celostna.

Na področju joge delujemo že več kot 15 let, ustanoviteljica joga studia Sadhana in avtorica programov, Sneža Vidovič, pa se lahko pohvali s 25-letnimi izkušnjami poučevanja! Izobražujemo tudi bodoče učitelje joge in smo kot šola joge ena vodilnih institucij.

Vse naše lokacije so opremljene z jogijskimi pripomočki. Vaše udobje in varnost prakse sta pri nas na prvem mestu! Po praksi joge vas bomo razvajali še s skodelico čaja in piškoti, da bo vaša izkušnja resnično prijetna!

Vpis v naše tečaje najhitreje opravite preko interneta. Nekatere skupine se napolnijo zelo hitro, na ta način pa si lahko prostor v dovtični skupini zagotovite v naprej. Februar je pravi čas, da se nam pridružijo tudi novi člani

1. izberite svojo lokacijo in termin na urniku (dan/ura)

Tečaj joge – Urnik: Ljubljana Rudnik 2020/21

Tečaj joge – Urnik: Kranj 2020/21

2preverite, če imamo prostor v izbrani skupini (040 90 91 92 ali info@sadhana.si) 

Tečaj joge – Cenik: 5 mesečni tečaj joge, Ljubljana Rudnik 2020-21

Tečaj joge – Cenik: 5 mesečni tečaj joge, Kranj 2020-21

3. preverito ceno na ceniku opravite plačilo (nakazilo). 

Če se vpisujete prvič v šolskem letu, ceni tečaja prištejte članarino 10,00€. Vaš vpis bo potrjen s plačilom.

 


Podatki za nakazilo:

SADHANA d.o.o.,

ŠPIKOVA ULICA 17, 4000 KRANJ

Številka računa: SI56 3500 1000 1424 745, BKS BANK AG, BIC: BFKKSI22XXX


4. obvestite nas o plačilu:

Pišite nam na info@sadhana.si po zledu:

Lokacija: Ljubljana – Rudnik
Dan: Torek (primer)
Ura: 17.30 (primer)
Tip obiskovanja: 1x tedensko

5.  Naročite se na novice, da vas lahko obveščamo: TUKAJ


Rezervacij ne sprejemamo, vaš vpis bo potrjen šele po prejemu plačila. Nakazilo je najhitrejši in najbolj enostaven način vpisa, ki vam zagotavlja prosto mesto in obenem prihrani čas. 

 Za popuste do katerih ste upravičeni moramo vedeti pred izdajo računa, zato nam to povejte pravočasno. Popusti veljajo za brezposelne, upokojence ali študente do 26. leta. Zagovarjamo jasno in učinkovito komunikacijo, ki nam olajša delo ter vam in nam prihrani čas. 

 

KONTAKT:

info@sadhana.si (odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času)

040 90 91 92 (ne pošiljajte sms sporočil, med vikendi pošljite email)

Recepcija v Ljubljani (Rudnik) je odprta od ponedeljka do srede (17.30h – 20.30h).

Ste vedeli? Sadhana Tečaj Joge je kot tečaj tujega jezika. Je vsebinska celota in je natančno strukturiran po tednih in mesecih. Gre za tečaj v pravem pomenu besede, ne zgolj za vodeno prakso.

Nimamo mesečnih paketov ali drop-in sistema. Vztrajamo pri celostnih tečajih. Znanje podajamo sistematično in kontinuirano. Le tak način dela vadečim omogoča, da vodeno in varno napredujejo kot posamezniki in kot skupina.  Zato ob vpisu stranka vplača znesek celotnega tečaja ter tako sebi in nam obljubi redno prakso – mesečna plačila niso možna.

Glede na avtentiko pristopa, dolgoletni staž in kvaliteto smo vodilna znamka joge v Sloveniji, zaupa nam že več tisoč posameznikov in podjetij v Sloveniji in tujini. Zaupajte nam tudi vi!

 


Pisne in slikovne vsebine spletne strani www.sadhana.si so predmet avtorske zaščite ali druge pravne oblike zaščite intelektualne lastnine. Slik, dokumentov in ostalih vsebin, objavljenih na tej spletni strani, ni dovoljeno prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Sadhana d.o.o., center za izobraževanje in svetovanje.

Avtorske vsebine so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.


CYT300: Tečaj za učitelja joge 1, pričetek 17. 11. 2020

 

POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE! 

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Za vse zainteresirane … LINK.

ytt2.fw

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Cenik

Urnik

Kako se vpišem na tečaj joge?

 

Koledar
dogodkov