november 1, 2018 at 10:11 dop

3 mesečni tečaj joge Ljubljana- VPIS POTEKA!

3 MESEČNI TEČAJ JOGE LJUBLJANA – ČAS ZA VPIS JE SEDAJ!

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. Ponujamo pestro izbiro stilov joge, zato boste zagotovo našli najbolj primernega za vas. Pri izbiri vam z veseljem pomagamo, pokličite 040 90 91 92 ali nam pišete na naslov info@sadhana.si in odgovorili vam bomo v enem dnevu.

1. VPIS v 3 mesečne tečaje joge (November 2018 – Januar 2019)   Izberite si svoj termin in opravite vpis čimprej ter si tako zagotovite mesto v skupini. Preverite proste kapacitete (gsm: 040 90 91 92) in se vpišite preko bančnega nakazila. Število mest v skupinah je omejeno .

Aktualno: NAVODILA ZA VPISURNIKI | CENIKI | FOTOGALERIJA LJ RUDNIK | JOGA KRANJ | JOGA RADOVLJICA

V tečaje joge vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v prelepem in dostopnem joga studiu. Vsa oprema zagotovljena, brezplačna parkirišča zagotovljena!

Nudimo vam možnost testnega obiska (15,00 EUR). Če se boste v roku 48 ur po prvem obisku odločili za vpis v tečaj vam bomo strošek testnega obiska upoštevali pri plačilu*.

Da bomo preverili proste kapacitete in vam zagotovili čimboljšo prvo izkušnjo joge, vas prosimo, da vaš obisk najavite na info@sadhana.si.

*velja za plačila stroška celotnega tečaja v enkratnem znesku.

Navodila za vpis najdete TUKAJ. Če potrebujete pomoč pri izbiri programa nas lahko pokličete na 040 90 91 92. Veseli bomo vašega klica. Dobrodošli!

2. URNIKI IN CENIKI ZA SEZONO 2018/2019 SO OBJAVLJENI!

V Joga studiu Sadhana smo za vas pripravili programe, ki vam vsakič znova nudijo posebno izkušnjo joge, z namenom, da vam pomagamo do vitalnega telesa, odličnega počutja, več energije in novih uvidov. Zagotavljamo vam, da vam lahko tista ura ali dve na teden, ko si boste vzeli čas, da obiščete naš studio in si vzamete čas zase, spremeni življenje.

URNIKI | CENIKI

3. CYT300: Tečaj za učitelja joge 1

POSTANITE CERTIFICIRANI UČITELJ JOGE Z MEDNARODNO VELJAVNO DIPLOMO: VRATA ODPIRA SADHANA ŠOLA JOGE! 

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Za vse zainteresirane … LINK.

ytt2.fw

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Cenik

Urnik

Kako se vpišem na tečaj joge?

Koledar
dogodkov