april 7, 2018 at 11:43 dop

SadhanaPro®Joga programi za podjetja

Postali bomo vaš zanesljiv partner in poskrbeli za zdravje vaših zaposlenih; na delovnih mestih ali v našem joga studiu.

JOGA V VAŠEM PODJETJU – KJE IN KAKO?Sadhana Joga za podjetja

 • v vaši sejni dvorani, brez blazin in športnih oblačil;
 • za vašo pisalno mizo po principu individualnih obiskov;
 • v dvorani joga studia Sadhana
 • na lokacijah vaših poslovnih dogodkov kot del team building programov;
 • po dogovoru …
Ste vedeli, da lahko z uvedbo joge v vašem podjetju zadostite zahtevam Ministrstva za zdravje o promociji zdravja na delovnem mestu?

JOGA V PODJETJU prinaša mnogo pozitivnih učinkov:

 • regeneracijo telesa, blaženje oz. odpravljanje posledic stresa, dolge prisilne drže (sedenje) in ponavljajočih se gibov;
 • krepitev fizične in psihične odpornosti na stres;
 • umirjenost in dobro počutje;
 • več energije, zdravja zaposlenim in posledično manj bolniških odsotnosti;
 • boljše kognitivne sposobnosti (spomin, koncentracija, pomnenje);
 • večjo kreativnost;
 • boljše odnose med zaposlenimi;

Program JOGE V VAŠEM PODJETJU prilagodimo vašim potrebam in željam, saj se odlikujemo po tem, da znamo prisluhniti in ponuditi tisto, kar vaši zaposleni potrebujete.Po izvedenih delavnicah udeleženci razumejo pomen in namen redne prakse in so jo dnevno sposobni samostojno izvajati doma ali na delovnem mestu.


“It was a sensational experience for the Team to get re-energized – to reconnecting Mind and Heart – Strategy and Execution.  Learning how to be able to become more self-centered and balanced is not just an experience, but the essence of our magic journey.” Gianluca Corbinelli, Managing Director Bayer Slovenia


SadhanaPro Joga za podjetja

Izvajalci:
Za seboj imajo uspešno poslovno kariero, vsem pa je življenje v nekem trenutku na pot pripeljalo jogo kot poglobljeno znanje za življenje. Skupne so jim izkušnje v dinamičnem poslovnem svetu ter razumevanje, kako je delovati pod stresom ter hkrati uspešno voditi projekte in dosegati zastavljene cilje. In ravno to jih je spodbudilo k skupni misiji pripeljati jogo tudi v podjetja.

1Sneža Vidovič, univ. diplomirana socialna delavka in certificirana učiteljica joge, ustanoviteljica in avtorica programov

Življenje je Sneži kot sama pravi “postreglo z mnogimi okusnimi dobrotami in tudi s tistimi grenkimi”. Prav slednje so jo peljale na pot notranjega raziskovanja, kjer je trčila ob jogo. V stik z jogo je prišla že v gimnaziji, potem pa so sledili intenziven študij, številna izobraževanja, odhodi v tujino, ki so postali njena stalnica in tako tudi joga kot njen poklic. Po več kot 20 letih prakse in izobraževanj je močno doprinesla k razvoju joge v Sloveniji. Danes je skupaj s partnerjem Blažem Jarcem lastnica priznanega Joga studia Sadhane. Zaveda se pomena varne in zdrave izvedbe joge, ter kako ob pravilni izvedbi pozitivno vpliva na življenja posameznikov, tudi v poslovnem svetu.

Blaz_JarcBlaž Jarc, MBA, direktor Joga studia Sadhana, NLPMaster Coach, certificiran učitelj joge, Lego®Serious play® Certified Facilitator

Z jogo se je Blaž Jarc srečal po nekaj zaporednih poškodbah pri treningih karateja leta 2004. S prakso joge si je pomagal pri rehabilitaciji sklepov in mišic, sčasoma pa je joga prerasla v ljubezen. Od leta 2005 je aktiven član Joga studia Sadhana in se izobražuje na področju joge doma in v tujini. Zagovarja tradicionalne pristope joge, podajanje znanja in poučevanje joge pa obogati s tehnikami nevro-lingvističnega programiranja, NLP. Blaž je edini Coach v Sloveniji, ki je ob enem tudi učitelj joge in s pridom uporablja starodavna jogijska znanja. Principe joge in NLP je združil v unikatnem, avtorskem programu Šola osebne odličnosti. To povezovanje je zelo učinkovito pri stres menedžmentu.

Poleg programov joge za podjetja SadhanaPro® ponuja tudi:

 • Lego®SeriousPlay® delavnice
 • Individualne ure joge v podjetju, na domu ali v Joga studiu Sadhana
 • Tečaje Meditacije za podjetja in posameznike
 • Motivacijska predavanja za sodobnega človeka s področja joge osebne rasti

Za svetovanje in predstavitev programov nam pišite na info@sadhana.si ali pokličite 040 90 91 92 .

 

 

SadhanaPro - Joga za podjetja

Koledar
dogodkov