junij 2, 2017 at 9:10 dop

GONG VEČER 17.6.

Toplo vas vabimo, da se na sobotni večer 17.6. skupaj z nami prepustite vibracijam gonga. Dogodek bo potekal v Joga studiu Sadhana na Ukmarjevi 4 v Ljubljani in bo trajal 60 minut. Po dogodku vas vabimo, da ostanete z nami ob skodelici čaja.

Dušan M.Z.Badovinac & Golden Ghee

Kje? Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, LJ – Rudnik

Kdaj? 17.6.2017, 20h (prihod 19.50)

Izvajalec Dušan Mamut Badovinac Zupanjič je po rodu iz Bele krajine, gradi in razvija se že mnoga leta v Ljubljani. Veščine in znanja zbira ob učiteljih sveta, iz različnih literatur, predvsem pa izkušenj. Svoje delovanje zadnja leta posveča staremu in novemu zvoku. Gong kot transcendentno orodje že iz davnine kraljev vzhoda in ostala prvinska zvočila (Didgeridoo, Slovaška Fujara, Planetarni gongi, Shruti box, Sansula, mnoge flavte in piščali, Him.posode, in ostal zvočila.) so mu sredstva za prečiščevanju starih energetskih vzorcev in središče za soustvarjanje nove zavesti – zavedanja o človekovem biopolju – prostoru in ponovnem povezovanju z inteligenco narave. Duško deluje podobno kot naravna voda, ki je podlaga za uravnoteženo delovanje in bivanje na Zemlji. Dogodki, ki jih izvede so komentirani kot holistične stvaritve primerne za vsak nazor.

Udeleženci s seboj prinesite eno odejo in steklenico vode. Priporočilo: Če imate svojo blazino za jogo, jo prinesite s seboj. Dogodek je odprte narave, predznanje in poznavanje joge nista potrebna. Dobrodošli v Sadhani, tudi če jogo obiskujete drugje.


Cena za Gong kopel: 10,00 EUR člani / 15,00 EUR zunanji

S plačilom se prijavite preko elektronske pošte info@sadhana.si ali na recepciji Joga studia Sadhana.

Veljavna je le prijava s plačilom, rezervacij ne sprejemamo.

Število mest je omejeno. V primeru odsotnosti ali zamude denarja ne vračamo.

720x350poletna_joga_bo

 

 

 

 

Koledar
dogodkov