maj 12, 2020 at 8:47 dop

Joga v Ljubljani: VPIS POTEKA

V tečaje joge vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v prelepem in dostopnem joga studiu na Rudniku. Vsa oprema zagotovljena, brezplačna parkirišča zagotovljena!

STE MISLILI JOGA KRANJ? 

Joga studio Sadhana Ljubljana – Rudnik se nahaja na naslovu Ukmarjeva 4, Ljubljana – Rudnik. Nahajamo se v TPC Rudnik, objekt B (srednja stavba, vhod B1), v neposredni bližini Eleclerc-a. Kako se vpisati na jogo?

URNIKI  |  CENIKI  |  DOMOV

Untitled-1

LJ RUDNIK: Zagotovljeno je brezplačno parkiranje na urejenem in osvetljenem parkirišču v neposredni bližini.

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. Ponujamo pestro izbiro stilov joge, zato boste zagotovo našli najbolj primernega za vas. Pri izbiri vam z veseljem pomagamo – lahko se oglasite na recepciji (pon-sre, 17h – 20.30h) ali nam pišete na naslov info@sadhana.si in odgovorili vam bomo v enem dnevu.

Dosegljivi smo tudi preko telefona 040 90 91 92Naše prednosti so odzivnost in fleksibilnost, vrhunski nivo storitve z osebnim pristopom, 15-letna tradicija, strokoven tim učiteljev, dovolj brezplačnih parkirnih mest … Tu je le nekaj razlogov, zakaj se udeležiti tečaja joge v Joga studiu Sadhana.

Pri praksi zagovarjamo individualen pristop in strokovno asistenco. Učitelji imajo mednarodne certifikate. Dvorana je klimatizirana in opremljena z vso opremo za jogo. V joga studiu na Rudniku vsi jogijski pripomočki že čakajo na nas, zato vam ni potrebno ničesar kupovati in nositi s seboj.

Pohitite z vpisom, saj je število vadečih v skupini omejeno.
Poskrbite za vaše zdravje in dobro počutje ter z jogo odpravite učinke stresa.
Vpis poteka, sedaj se prijavite na tečaj joge!

URNIKI  |  CENIKI  |  DOMOV

 

Koledar
dogodkov