november 10, 2017 at 10:51 pop

PREDNOVOLETNO SREČANJE ČLANOV, 1.12., 19h

V mesecu decembru praznujemo, se veselimo in družimo. Več časa namenjamo bližnjim, skupni imenovalec praznovanja in obiskovanja pa je hrana. Zato letošnje prednovoletno srečanje namenjamo zdravi hrani in njeni pripravi, izpeljali ga bomo v obliki interaktivne kuharske delavnice.

V družbi Mateje Reš, ljubiteljske kuharice, ki se zavzema za čim popolnejšo samooskrbo, bomo skupaj pripravili in poskusili kar nekaj okusnih in zdravih jedi. Na delavnici bomo iztisnili olje iz orehov, lanu in konoplje, pripravili bomo sveže ovsene kosmiče, oljna semena bomo s kosmičnikom spremenili v kosmiče. Nazdravili bomo s presnim sokom.

 

 

Poleg tega bomo pripravili še:

  • orehovo kavo
  • čevapčiče iz lanu in čija semen
  • presne korenčkove krekerje
  • namaz iz suhih paradižnikov in kaljene leče
  • presno jagodno torto brez maščob

Letošnje prednovoletno srečanje je torej idealna priložnost, da se naučite pripraviti nekaj dobrih jedi in sladic, ki so zdrave in vas v decembrskem presežku hrane ne bodo obtežile. Dobimo se 1.decembra (petek) ob 19.00 v Joga studiu Sadhana na Ukmarjevi 4, Ljubljana – Rudnik.

Predvidoma bo dogodek trajal do 21h. Zaradi omejenega števila in prostora pa so potrebne in obvezne predhodne prijave

Simbolični prisepevek za člane Joga studia Sadhana znaša 7,00 EUR (redna cena delavnice je 25,00 EUR). Zaradi predhodne nabave surovin in omejenega števila udeležencev so obvezne predhodne prijave preko elektronske pošte info@sadhana.si.

Veselimo se druženja, kuhanja in sladkanja z vami!

Vaš Joga studio Sadhana

 

Koledar
dogodkov