december 13, 2019 at 12:08 pop

15.2. Zvočna kopel: Gong, Tibetanske posode in …

JOGA STUDIO SADHANA:

LJUBLJANA, 15.2., 18.00

Večer bomo namenili pravi poslastici za dušo – zvočni kopeli z gongom in pojočimi tibetanskimi posodami. Okusite prvinske vibracije in pesem Stvarstva, prepustite se mističnim zvokom gonga in starodavnih tibetanskih posod. Zvočna kopel je namenjena globoki sprostitvi, prebujanju zdravilnih moči našega telesa in krepitvi imunskega sistema.

Zvokom gonga in pojočih posod je pridružen tudi zvok dežnih kapljic, ki se ena za drugo pretakajo in izlivajo v male in večje potočke. Občasno se v daljavi zasliši tudi grom izpod neba. Zavemo se minljivosti in majhnosti tuzemskega življenja. Nakar nas Oceanski boben v svojem ritmu popelje na obalo in poveže z neskončnostjo plimovanja morja. Zavemo se, kako mogočna je narava. Oglasi se šamanski boben. Ta nas prizemlji, saj vpliva na naša spodnja tri energijska vretena. V srcu nas poveže z našo materjo Zemljo. Njeni otroci smo. Tam nekje na nebu pa se prav nalahno, kot tisoče malih kristalov, oglasijo vetrni zvončki. Povežejo nas z angeli in v sebi začutimo stik z Božanskim. Čas in prostor ne obstajata več. Popolnoma smo povezani s svojo dušo in zliti z univerzumom. V sebi začutimo globok mir, radost, ljubezen in moč.

Učinki zvočne regeneracije:
• Globoka sprostitev, občutek miru, sreče, varnosti in brezčasja
• Odpravljanje psihofizičnih energijskih blokad in povečanje življenjske energije
• Boljša osredotočenost, jasnost misli in večje čustveno ravnovesje ter povečanje želje po ustvarjanju
• Občutno zmanjšanje strahu, jeze, občutkov nemoči, stresa in depresivnih stanj
• Osvobajanje zapisov starih travm iz celičnega nivoja s resonnanco OM-a, prazvoka, ki prebuja izvorne informacije, zapisane v DNK in aktivira naše izvorne energetske kode
• Uravnovešanje uma in čustev
• Izboljšanje cirkulacije krvi in limfe
• Boljši imunski odziv organizma, saj se povečajo sposobnosti samozdravljenja
• Regeneracija tkiv in organov je hitrejša in manj boleča, npr. po poškodbah ali operativnih posegih
• Boljši zunanji videz – pomladitev
• Boljši spanec
• Zmanšana hiperaktivnost in boljša osredotočenost pri otrokih.

Izvajalca

Yania: sem reiki mojstrica (Nova šola, Beba Splichal) in izvajalka terapije s Ponovno povezavo (Reconnection, dr. Eric Pearl), pomagam z Bachovo cvetno terapijo (Inštitut Bachove cvetne terapije, Irena Roglič Kononenko), izvajam meditativno Zdravljenje po časovni liniji ( Sal Rachele) in opravljam masaže s Tibetanskimi posodami (Mojca Morya Malek).

Viki: je terapevt s Ponovno povezavo (dr. Eric Pearl) in igra gong (Mojca Morya Malek) ter ostale inštrumente na zvočnih kopelih.

Priporočilo:
Pred zvočno kopeljo je že dan prej priporočljivo popiti nekoliko več vode. S seboj prinesemo ležalko in odejo, morda majhen vzglavnik, da nam bo udobno.

Vabimo vas na Zvočno kopel z gongom, tibetanskimi posodami in drugimi inštrumenti. Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave s predhodnim plačilom. Dogodek je odprtega tipa, predznanje ni potrebno. Dobrodošli tudi vsi tisti, ki obiskujete jogo drugod.

15. 2. 2020, 18.00 – Ljubljana: Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana – Rudnik

Cena: 15,00€

Trajanje: 60 minut


Podatki za plačilo/nakazilo:

SADHANA d.o.o.

ŠPIKOVA ULICA 17, 4000 KRANJ

Številka računa: SI56 3500 1000 1424 745, BKS BANK AG

Namen plačila: GONG

Sklic: SI00 15022020

prosta mesta: RAZPRODANO

Udeležbo na dogodku lahko podarite kot ličen darilni bon. Vaši bližnji vam bodo hvaležni!

Prijavite se lahko pri svojem učitelju, na recepciji ali preko e-pošte info@sadhana.si.
Veljavna je le prijava s plačilom, rezervacij ne sprejemamo. Število mest je omejeno. V primeru odsotnosti ali zamude denarja ne vračamo.

 

 

Koledar
dogodkov