marec 13, 2020 at 11:10 dop

COVID-19: Nujno obvestilo

Dragi člani Joga studia Sadhana!

Joga nas v svoji biti uči stoične oz. mirne drže, modrosti in zavedanja. Vse troje je še kako pomembno v trenutni situaciji s katero se soočamo kot družba, saj je izbruh koronavirusa (COVID – 19) močno posegel v naš vsakdan. Vsekakor ni potrebe po paniki. Zdaj je čas za odgovorno ravnanje slehernega posameznika in visok standard osebne higiene.

Po tehtnem premisleku in na podlagi ukrepov vlade RS ter priporočil NIJZ smo se odločili, da Joga studio Sadhana od danes, 13.3. do nadaljnega zapremo. Zaradi višje sile se prekinejo vsi progami (na vseh lokacijah) in odpovedo vsi naši dogodki.

Vaše zdravje nam je pomembno, zato ne želimo tvegati in vas izpostavljati možnosti okužbe in upamo, da podpirate naš ukrep. Pravzaprav si želimo, da bi tako odgovorno ravnalo čim več posameznikov in poslovnih subjektov.

Seveda to ne pomeni, da boste ostali brez prakse joge! Kaj pripravljamo za vas?

Tako kot so se organizirale šole in druge izobraževalne institucje, se tudi Joga studio Sadhana pripravlja na prenos izvedbe programov on-line. V času, ko bo studio zaprt, vas bomo opremili z video posnetki jogijskih praks, ki jih boste lahko izvajali samostojno doma. Učitelja joge boste imeli doma samo zase 😊.
V naslednjem tednu boste obveščeni kako dostopati do video vsebin.

Na naših tečajih joge večkrat poudarjamo, da je notranje ravnovesje ključ do celostnega zdravja in močnega imunskega sistema. Zato menimo, da je v teh razmerah še kako pomembno, da ohranjate redno prakso joge, da se znate umiriti, da izvajate dnevno dihalne tehnike (pranajame) in telesne položaje (asane).

Ne pozabimo – joga ni le skrb zase; skrb za zdravo telo, umirjen um in močan imunski sistem. Joga je tudi odgovorna in solidarna drža do skupnosti. Kaj lahko naredite v tej luči? Zadržujete se kolikor je to mogoče doma, v varnem okolju. Zamanjšanje javnega življenja je nekaj za kar se moramo potruditi prav vsi in to v čim večji meri. Izolacija ni tako slaba stvar, joga jo pravzaprav priporoča 😊

Vsaka zapletena situacija je priložnost za rast in razvoj. Ekipa joga studia Sadhana vas poziva, da ostanete z nami v stiku preko on-line vsebin.

Namaste!

Sneža in Blaž

Koledar
dogodkov