oktober 18, 2020 at 6:08 pop

COVID-19: Studio zapiramo od 17.10. 2020 dalje.

Dragi člani Joga studia Sadhana!

Joga nas v svoji biti uči stoične oz. mirne drže, modrosti in zavedanja. Vse troje je še kako pomembno v trenutni situaciji s katero se soočamo kot družba, saj je izbruh koronavirusa (COVID – 19) močno posegel v naš vsakdan. Vsekakor ni potrebe po paniki. Zdaj je čas za odgovorno ravnanje slehernega posameznika in visok standard osebne higiene.

Po tehtnem premisleku in na podlagi ukrepov vlade RS ter priporočil NIJZ smo se odločili, da Joga studio Sadhana od danes, 17.10. do nadaljnega zapremo. Zaradi višje sile se prekinejo vsi progami (na vseh lokacijah) in odpovedo vsi naši dogodki.

Vaše zdravje nam je pomembno, zato ne želimo tvegati in vas izpostavljati možnosti okužbe in upamo, da podpirate naš ukrep. Pravzaprav si želimo, da bi tako odgovorno ravnalo čim več posameznikov in poslovnih subjektov.

Za vas bomo dosegljivi v živo on line v zaprtih Facebook skupinah.

FACEBOOK – navodila za vstop v zaprte skupine:

1. prijavite se v Facebook s svojim računom (če ga nimate, si ga predhodno ustvarite)

2. med prijatelje dodajte osebo Jogasadhana (https://www.facebook.com/jogasadhana)

3. s klikom na spodnje povezave izberite skupino, ki sovpada s stopnjo vašega tečaja joge:

Hatha joga 1 LIVE: https://www.facebook.com/groups/256254102471336/
Hatha joga 2 LIVE: https://www.facebook.com/groups/3768083333204252/
Hatha joga 3 LIVE: https://www.facebook.com/groups/1083705018733129/

4. Prijaviti se je potrebno samo enkrat, dostop imate po tem zagotovljen. A s prijavo ne čakajte na zadnjo minuto pred prakso, storite to že nekaj ur prej, po pričetku prakse vas učitelj ne more več sprejeti, saj vodi prakso.

ZELO POMEMBNO: Ob prijavi v skupino nam v zasebnem sporočilu napišite, kdo ste in v katero od naših skupine ste vpisani.

Če se prijavljate v skupino z vzdevkom ali izmišljenim imenom, nam sporočite, kdo v resnici ste in v katero skupino ste včlanjeni.

Niste naš član, a želite vaditi z nami preko spleta? Za dostop nam pišite na naslov info@sadhana.si. 

Ali bo joga ostala del vaše tedenske rutine, je najbolj odvisno od vas. Mi smo še vedno tu za vas in smo vam na voljo preko spleta.

Joga studio Sadhana

 

Koledar
dogodkov