Joga studio Sadhana

NOVO: ON-LINE praksa joge (spletna vadba joge)

Odzvali smo se na potrebe posameznika v teh zahtevnih časih. Studio smo opremili s snemalno opremo in vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite pri spletni praksi joge!

Kako poteka spletna praksa joge?

Praksa poteka 1x na teden v živo v zaprti Facebook spletni učilnici. Posnetek je uporabnikom na voljo še en teden (če se prakse v živo ne bi mogli udeležiti).

Katero stopnjo naj si izberem?

Začetnikom priporočamo program Hatha joga 1, bolj izkušenim pa stopnji Hatha joga 2 ali Hatha joga 3.

Koliko časa trajajo prakse in kdaj potekajo v živo?

Prakse trajajo 60 minut in potekajo po razporedu v živo:

Hatha joga 1 – Ponedeljek, 20.15 – 21.15

Hatha joga 2 – Ponedeljek, 18.00 – 19.00

Hatha joga 3 – Torek, 18.45 – 19.45

Komu priporočamo program?

Pogram priporočamo vsem, ki ste v času karantene ostali brez celostne prakse joge v vašem studiu. Namenjen je slehernemu posamezniku, ki se srečuje z obremenilnimi vplivi tega časa in želi poskrbeti za svoje dobro psiho-fizično stanje ter dobro počutje.

Kdaj lahko pričnem in kako se prijavim?

Pričnite takoj. V spletnih učilnicah vas že čakajo prakse, ki jih lahko izvedete. Prijavite se preko naslova info@sadhana.si. Po prejetem plačilu vas bomo usmerili v učilnico in vam dodelili dostop na izbrani stopnji. Za prijavo potrebujete veljaven Facebook račun.

Cena spletne prakse joge?

izberite opcijo, ki vam ustreza:

  • 35,00€ na posamezni mesec
  • PRIPOROČENA IZBIRA: 29,90€ na mesec pri plačilu za 6 mesecev (skupno za plačilo 179,40€)*

 

BONUS PRAKSE: Za vse prijavljene bomo poleg rednih praks joge dodali še nekaj brezplačnih, krajših (cca 30 minut) praks joge, ki bodo usmerjene v dihalne tehnike in sproščanje.

Kateri učitelji vodijo spletno prakso joge?

Spletni programi so specifika in zahtevajo posebno znanje in prilagoditve učitelja joge, zato bodo programe joge on-line vodili najboljši Sadhana učitelji joge.

Kaj potrebujem za prakso joge doma?

Potrebujete:

  • 60 minut časa zase in voljo, da storite nekaj zase
  • miren prostor
  • blazino za jogo
  • priporočljivo: 2 kvadra, trak, odejo in bolster (če pripomočkov nimate, se za nakup obrnite na nas preko naslova info@sadhana.si)

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na info@sadhana.si ali nas pokličite na 040 90 91 92.


Škoda bi bila, da zavržemo vse kar nam joga lahko ponudi. Izkušnje tistih, ki so jogo vadili on-line že spomladi pa tokrat delimo, kot spodbudo vsem, ki še oklevate:

Po napornem delovnem urniku v času karantene, ki je bil mnogo daljši kot sicer, se je vrnila stara bolečina v ledvenem delu hrbtenice. Sedenja je bilo enostavno preveč, gibanja pa premalo. Hrbet me je bolel ne glede na položaj telesa in vedela sem, da moram vspostaviti nazaj mojo jogijsko rutino. Že po treh praksah joge je bilo stanje bistveno boljše. Prednost on-line posnetkov pa je bila ta, da sem jogo vadila vsak drug dan namesto le 1 x tedensko.” Anja, 41 let, Hatha joga 2

Ob delu od doma in šolanju otroka pravtako od doma, sem mislila, da se mi bo kar zmešalo … čas karantene je bil res izziv in moje telo je doživelo velik stres. Zato sem si zorganizirala čas, tudi varstvo za otroke, da sem lahko odjogirala jogico z mojim učiteljem vsaj enkrat tedensko. Vsaj za kratek čas sem odmislila vse kar me je obremenjevalo. Jogo preko spleta sem poskusila prvič in lahko rečem le – HVALA. Posnetki so bili res kvalitetni in ko sem zaprla oči, sem odmislila, da sem doma. Hkrati pa so bile inštrukcije tako zelo nazorne, da sem se kot začetnik kljub spletnemu učenju veliko naučila.” Katarina, 38 let, Hatja joga 1

Imela sem strašen odpor do on-line joge, zato prvi mesec sploh nisem hotela slišat za to opcijo. Dokler mi ni hčera pomagala tehnično in sva nato nekajkrat skupaj doma vadili … uvidela sem, da ni razloga, da ne vadim. Imenitno je to, da posnetke lahko uporabiš kadarkoli, tudi večkrat.
Marjeta, 71 let, Joga za zlata leta

 


Ne prezrite: Hatha joga – Kaj nas joga uči?

Brezplačno predavanje učiteljice joge in meditacije Sneže Vidovič, ki izvorno jogo poučuje že preko 20 let.

Koledar
dogodkov