Cenik 2020/21

VPISUJEMO V 4 MESEČNE TEČAJE JOGE: Oktober 2020 – Januar 2021

Ceniki za 4 mesečni tečaj joge – jesenski semester (1.10.2020 – 31.1.2021) so na spodnjih povezavah.

Cena tečajev že vključuje uporabo celotne opreme za jogo in okrepčilo po praksi (čaj in piškoti). Za prakso joge torej ne potrebujete ničesar, oblecite se lahkotno in elastično (trenirka, pajkice, …), vadimo bosi oz. v nogavicah. OBVEZNO VSAKIČ prinesite svojo krpico iz blaga za razkuževanje blazine

Navodila za vpis v tečaj joge in podatke za plačilo tečaja joge najdete TUKAJ.


SADHANA, center za izobraževanje in svetovanje, d.o.o.,
ŠPIKOVA ULICA 17, 4000 KRANJ
Davčna številka: 38368846
Številka računa: SI56 3500 1000 1424 745, BKS BANK AGdivider-joga

 

Ste vedeli? Sadhana Tečaj Joge je kot tečaj tujega jezika. Je vsebinska celota in je natančno strukturiran po tednih in mesecih. Gre za tečaj v pravem pomenu besede, ne zgolj za vodeno prakso.

Nimamo mesečnih paketov ali drop-in sistema. Vztrajamo pri celostnih tečajih. Znanje podajamo sistematično in kontinuirano. Le tak način dela vadečim omogoča, da vodeno in varno napredujejo kot posamezniki in kot skupina.  Zato ob vpisu stranka vplača znesek celotnega tečaja ter tako sebi in nam obljubi redno prakso – mesečna plačila niso možna.

Glede na avtentiko pristopa, dolgoletni staž in kvaliteto smo vodilna znamka joge v Sloveniji, zaupa nam že več tisoč posameznikov in podjetij v Sloveniji in tujini. Zaupajte nam tudi vi!

NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ:

KAJ ČE KDAJ MANJKAM? Manjkajoče obiske lahko nadomestite na skupinah iste stopnje, kjer imamo prostor. Nadomeščanja so možna do konca aktualnega semestra. Manjajoči obiski se ne prenašajo v naslednji semester ali v poletno jogo.

ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SADHANA LOKACIJO? Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite, da preverimo prosta mesta.

KAJ ČE ŠE NE VEM KATERI TEČAJ JE PRAVI ZA MENE? Vsekakor boste najbolj zadovoljni, če boste izbrali program primeren vašim željam in potrebam. Pri izbiri vam lahko pomagmo, pokličite nas na 040 90 91 92.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH? Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (3. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Urnik in cenik običajno objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje preko nakazila na TRR. Rezervacijo oz. potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA? Seveda, veseli bomo vašega klica na številko: 040 90 91 92.

 

 

 

 

 

 

 

Koledar
dogodkov