Joga Kranj

Na področju joge smo stalnica in sinonim za kvaliteto že 15 let, zaupa nam mnogo ljudi. To je razlog, da so nekatere skupine že polne. Zato pred vpisom obvezno preverite, če je v želeni skupini še prostor. 
tečaj joge v kranju
Joga studio Sadhana

Vpis v tečaje joge v Kranju: Butični joga studio Sadhana Kranj domuje v mirnem naselju Drulovka, na Špikovi ulici 17. Naš studio je za mnoge člane kot drugi dom, kamor se pridejo sprostiti. Ker se studio nahaja v prijaznem domu, je nekaj posebnega. Intimno prakso omogočajo majhne skupine (do 8 oseb), popolnoma individualen pristop učitelja in ambient. Naš studio je tople in čist – namenjen samo jogi in je opremljen z vsemi pripomočki za vadbo.

Vsa oprema (blazina, kvadri, trakovi, bolster, odeje, …) že čaka na vas, potrebujete le lahkotna oblačila in dobro voljo.

Ker smo kot specializiran ponudnik joge prisotni že 15 let, vemo, kakšne so potrebe sodobnega človeka in kako se odzvati nanje.  Naši programi so avtorski in so unikatni. Ves čas jih nadgrajujemo in razvijamo, saj s permanentnim izobraževanjem tima sledimo najnovejšim spoznanjem s področja joge, obenem pa ohranjamo tesen stik s s tradicijo – jogo, tako kot je.

Obiščite nas in varno ter sistematično napredujte s pomočjo našega mentorskega pristopa. Izberite svoj tečaj joge zjutraj, popoldan ali zvečer.

Izkoristite možnost testnega obiska (15,00 EUR). V primeru naknadnega vpisa v tečaj vam bomo plačilo testnega obiska upoštevali pri ceni tečaja. Opcija testnega obiska velja za skupine, kjer so prosta mesta.

Joga studio Sadhana Kranj ponuja tudi jogo za podjetja, Individalno jogo, Šolo osebne odličnosti (joga + NLP) ter komunikacijske treninge. Več informacij:040 90 91 92

Prosimo vas, da parkirate pred uvozom v Špikovo ulico in pridete do hiše peš – 50m. Pred in med hišami parkiranje ni dovoljeno.


Cenik in Urnik – Joga v živo, Kranj:

Vpisujemo v spomladanski semester joge, ki bo trajal od 1.2. do 25.6.2023.

Cena za 5 – mesečni tečaj znaša 260,00 EUR in je enotna na lokacijah v Ljubljani in v Kranju.

PDF urnik: Joga v Kranju 2023

Kako se lahko vpišete?

1. Izberite svojo lokacijo in termin na urniku (dan/ura)

2. Preverite, če imamo prostor v izbrani skupini IN se prijavite na info@sadhana.si 

3. Vpis potrdimo po prejetem plačilu.

Za dodatna pojasnila in prijave nam pišite na info@sadhana.si

 

 


 

 


SPLETNA JOGA NA KANALU EJOGA.SI:

  • On-line Začetni tečaj: Hatha Joga, nova praksa je naložena vsak teden.
  • On-line Nadaljevalni tečaj: Hatha Joga, nova praksa je naložena vsak teden.

Več o programu in možnosti za prijavo poiščite na studio.ejoga.si

divider-joga

 

 

Pogoji poslovanja | Politika zasebnosti

 

Koledar
dogodkov