Joga butik

Nakup in prevzem izdelkov je mogoč Joga studiu Sadhana v Ljubljani, Ukmarjeva 4, Ljubljana Rudnik ali v Joga studiu Sadhana v Kranju, Špikova ulica 17. Pošiljamo tudi po pošti.

Za dodatna vprašnja nam pišite na: info@sadhana.si ali pokličite na 040 90 91 92.
Nakup je mogoč z gotovino ali preko TRR-ja (zahtevajte predračun).

blazina_za_jogo2

Blazine za jogo ali pilates 45,00 € (na zalogi)

Cena za člane Joga studia Sadhana: 40,00€

Domenzije: 183x61cm, debelina: 4,5mm

Podlaga, na kateri vam ne bo drselo in ki pomeni najboljše razmerje med kvaliteto in ceno. Zato enake blazine uporabljamo v našem joga studiu za profesionalno rabo, izkazale so se za zelo praktične in vzdržljive. Yoga mat – blazine za jogo ali pilates so iz visoko kvalitetnih PVC materialov in ne vsebujejo ftalatov, lateksa, AZO, DOP. Primerne so za izvajanje vseh stilov joge, nudile vam bodo odličen oprijem, bodisi na Aštanga Vinjasi ali Iyengar uri joge. Uporabljajo jih tudi prakrikanti Hot Yoga praks.

Blazino za jogo ali pilates lahko perete v pralnem stroju (30 stopinj – brez mehčalca). Ne uporabljajte funkcije ožemanja (centrifuge).

Vašo blazino lahko kupite na kateri od naših lokacij ali jo naročite preko maila info@sadhana.si. Lahko vam jo pošljemo tudi po pošti.


kvader_za_jogo

Kvadri za jogo 12,90 € (na zalogi)

Kvader iz goste mase ima na dotik prijetne zaobljene robove, ki rokam omogočajo dober oprijem: Kvadri so lahki in jih zlahka nesete kamorkoli, primerni so tudi za profesionalno uporabo v joga centrih in studiih. Pri jogi jih uporabljamo kot pripomoček pri sedenju, dvigovanju, odrivanju od tal, med prasko pa nam pomagajo držati kolena ali gležnje v pravilnem položaju, itd. Kvader lahko kupite na recepciji studia ali naročite na mail info@sadhana.si. Pošljemo tudi po pošti.

 trak_za_jogoTrakovi za jogo, 12,90 € (na zalogi)

Bombažen trakovi originalno izvirajo iz Pune (Indija) in so pripomoček, ki ga priporoča metoda Iyengar. Lahko jih uporabljamo v asanah paschimottanasana (sedeči predklon) in gomukhasana kot podaljšek rok. Njihovo uporabo priporočamo tudi v ravnotežnih položajih in pa vsem tistim, ki so zaradi premajhne fleksibilnosti sklepov prikrajšani za katerega od položajev. Trak lahko kupite na recepciji studia ali naročite na mail info@sadhana.si. Pošljemo tudi po pošti.

 


DARILNI BONI za tečaje joge na vseh lokacijah.

Čudovito darilo, ki bo vaše bližnje odpeljalo na notranje potovanje po poti joge. Vesel ga bo vsak, ki si želi zdravja, vitalnosti in dobrega počutja. Vrednost bona določi stranka ob nakupu. Boni so zelo lični, izdelani na lepem, rahlo svetlečem papirju ter vloženi v kuverto. Darilni bon lahko kupite na recepciji studia ali naročite po mailu info@sadhana.si.

joga_darilni_bonjoga_darilni3


Bolsterji, ovalne blazine za jogo: 75,00 €

Cena za člane Joga studia Sadhana: 65,00€

Kadar se v položaju želimo udobno namestiti za dalj časa, je bolster nepogrešljiv pripomoček. Njegova uporaba je preprosta, zato omogoča izvedbo katerega od terapevtskih položajev tudi doma. Zunanja prevleka je pralna, krasi jo izredno lep vezeni pas v zlati kombinaciji. Bolster se krasno poda tudi na vaš kavč ter omogoča zelo udoben naslon pri  branju ali gledanju filma. Na voljo v vijolični, oranžni, rdeči in modri barvi.

Blazine so vrhunske kakovosti in so na voljo v jogijski vijolični barvi z zlato obrobo.  Narejene so iz okolju prijaznih materialov. Ob dotiku dajejo zelo prijeten občutek. Uporabite jih za pomoč pri izvajanju asan. Daljše zadrževanje asan ima terapevtski učinek, a mora biti udobno in brez naprezanja. To pa vam omogoča bolster ali ovalna blazina za jogo. Še posebej ga priporočamo osebam, ki imajo slabo držo ter tistim, ki imajo kronične težave v križu. Vsi ostali lahko bolster uporabijo za globje sproščanje v položaju trupla ali mrtvaka (savasana). Bolster je eden izmed pripomočkov, ki ga lahko uporabljamo za meditacijo. Pomaga predvsem  tistim, ki ne morejo do konca pokrčiti kolen. Izredno priročen je tudi za uporabo doma, saj omogoča udoben naslon pri počitku.Bolster je oblečen v prevleko, ki je pralna. Pere se na 30 stopnijah.

Bolster lahko kupite na recepciji studia ali naročite na mail info@sadhana.si. Pošljemo tudi po pošti.

 

 


 

Stol za jogo: 75,00 € (z dodatnim nagibom za zaklone 95,00 €) 

(ni na zalogi, rok dobave 14 dni)

 

stol_za_jogoKlasičen jogijski pripomoček iz Iyengar tradijcije joge, ki je vsestransko uporaben za vse tiste, ki si želijo prakso prilagoditi in poglobiti. Svetujemo ga za uporabo podprtih predklonov, sedečih zasukov, z dodanim nagibom pa se lahko prepustite tudi daljšemu in na ta način varnemu zadrževanju zaklonov. Stol za jogo je nepogrešljiv pri vadbi Joge za starejše, odlično pa služi svojemu namenu tudi v pisarni, saj lahko krajšo jogijsko sekvenco izvedete kar v obleki. Hrbtenica vam bo hvaležna!

Naročila: info@sadhana.si

 

 

 

 


Blazinice za čez oči – lavanda, 20 €/kos (ni na zalogi, rok dobave 14 dni)

blazinice_za_oči

Privoščite si trenutek dišeče sprostitve. Blazinica s čudovitim vonjem lavande vas bo nežno zaščitila pred svetlobo, nežen pritisk na oči pa bo sprostil celo telo.

 


Joga za ženske, knjiga – 30,00 €

joga_za_vsako_zenskoŽenska anatomija in duševnost se razlikujeta od moške in obdobja v življenju vsake ženske imajo svojo specifičnost. Joga ponuja široko paleto vaj, prilagojenih specifičnim ženskim naravnim stanjem v zorenju vsake ženske.Z uravnoteženo in postopno vadbo, ki zajema tako fizično, duševno in duhovno ravnovesje, lahko joga pomaga lajšati in odpraviti mnoge psiho-fizične težave ženske (menstrualne težave, težave ob zanositvi, simptome menopavze, osteoporoze, degenerativne težave okostja in sklepov … itd.)

 


ZEOLIT – kamen življenja

Panaceo Med, prah, 360g

akcijska cena za člane Joga studia Sadhana: 65,00€

Ob nakupu prejmete darilo: knjigo KAMEN ŽIVLJENJA v vrednosti 19,80€!

Razstrupljanje, vsakodnevno očiščenje celotnega telesa, pospešena regeneracija po boleznih ali naporih…

Dnevna nega telesa spada v naši kulturi med osnovno vsakodnevno opravilo. Posvečamo se negi kože, las, zob, pri tem pa mnogokrat pozabimo na našo notranjost, kjer se vsakodnevno nalagajo s hrano in okoljem vnesene snovi, ki obremenjujejo naše telo. Naš organizem obremenjujejo toksini, težke kovine, pesticidi, herbicidi, nitrozamini, aflatoksini, onesnaževalci iz zraka, UV sevanje, mastne jedi, poživila (tobak in alkohol), zahtevne fizične aktivnosti, presnova nekaterih zdravil (zdravila, ki se uporabljajo v kemoterapiji, antibiotiki in tablete za oralno kontracepcijo) ter obsevanje.

Vse to povzroča povečano nastajanje prostih kisikovih radikalov in vodi v t.i. oksidativni stres, posledica pa so poškodbe celic. Najbolj obremenjeni deli telesa so koža, sklepi in prebavno-črevesni trakt. Sposobnost regeneracije celic in telesa se zmanjša, kar lahko privede do nastanka bolezni. Zelo pomembno je, da telo pri razstrupljanju, čiščenju in regeneraciji podpremo. Redna uporaba PANACEO medicinskih pripomočkov z aktiviranim zeolitom omogoča naravno, preprosto in učinkovito pomoč pri vsakodnevnem razstrupljanju in čiščenju telesa. Dnevna nega tako ni več omejena le na zunanjost, naravno čiščenje od znotraj oziroma razstrupljanje postane tako preprosto kot vsakodnevno čiščenje zob.

Očiščevalna moč iz vulkana

Glavna sestavina PANACEO je naravni vulkanski mineral zeolit-klinoptilolit, ki je nastal, ko sta se tekoča magma in vulkanski prah zlivala v morje in je vulkanska lava kristalizirala v morski vodi. Hidratizirani naravni mikroporozni kristali imajo osupljivo biofizikalno delovanje. Številne raziskave potrjuje izjemno lastnost zeolita oziroma njegovo sposobnost nevtralizacije in odstranitve škodljivih
snovi iz telesa. Gradnik mikroporoznega vulkanskega minerala je silicijev dioksid, ki ima posebno strukturo kristalne kletke. S pomočjo tribomehanične mikronizacije se zeolit aktivira in s tem pridobi
izjemno veliko bioaktivno notranjo in zunanjo adsorpcijsko površino (1 gram aktiviranega zeolita ima 1000 m2 površine). Mehanizem delovanja zeolita temelji na adsorpciji in ionski izmenjavi.

Dobavljivo v Joga studiu Sadhana Kranj ali po pošti (poštnina: 3,50€).

Koledar
dogodkov