Tečaj joge v Kranju

Na področju joge smo stalnica in sinonim za kvaliteto že 15 let, zaupa nam mnogo ljudi. To je razlog, da so nekatere skupine že polne. Zato pred vpisom obvezno preverite, če je v želeni skupini še prostor. 
tečaj joge v kranju
Joga studio Sadhana

Vpis v tečaje joge v Kranju: Joga studio Sadhana Kranj domuje v mirnem naselju Drulovka, na Špikovi ulici 17. Naš studio je za mnoge člane kot drugi dom, kamor se pridejo sprostiti. Ker se studio nahaja v prijaznem domu, je nekaj posebnega. Intimno prakso omogočajo majhne skupine (do 10), popolnoma individualen pristop učitelja in ambient. Naš studio je namenjen samo jogi in je opremljen z vsemi pripomočki za vadbo.

Vsa oprema (blazina, kvadri, trakovi, bolster, odeje, …) že čaka na vas, potrebujete le lahkotna oblačila in dobro voljo.

Ker smo kot specializiran ponudnik joge prisotni že 15 let, vemo, kakšne so potrebe sodobnega človeka in kako se odzvati nanje.  Naši programi so avtorski in so unikatni. Ves čas jih nadgrajujemo in razvijamo, saj s permanentnim izobraževanjem tima sledimo najnovejšim spoznanjem s področja joge, obenem pa ohranjamo tesen stik s s tradicijo – jogo, tako kot je.

Obiščite nas in varno ter sistematično napredujte s pomočjo našega mentorskega pristopa. Izberite svoj tečaj joge zjutraj, popoldan ali zvečer.

Izkoristite možnost testnega obiska (15,00 EUR). V primeru naknadnega vpisa v tečaj vam bomo plačilo testnega obiska upoštevali pri ceni tečaja. Opcija testnega obiska velja za skupine, kjer so prosta mesta.

Joga studio Sadhana Kranj ponuja tudi jogo za podjetja, Individalno jogo, Šolo osebne odličnosti (joga + NLP) ter komunikacijske treninge. Več informacij:040 90 91 92

Prosimo vas, da parkirate pred uvozom v Špikovo ulico in pridete do hiše peš – 50m. Pred in med hišami parkiranje ni dovoljeno.


Cenik in Urnik – Joga v živo, Kranj:

Vpisujemo v jesensko – zimski semester joge, ki bo trajal od septembra 2021 do konca januarja 2022.

Cena za 5 – mesečni tečaj znaša 250,00 EUR in je enotna na lokacijah v Ljubljani in v Kranju.

Cena za tečaj joge, ki bo od 7. oktobra naprej potekal na OŠ Orehek v Kranju in bo trajal 4 mesece je prilagojena – 200,00 EUR.

PDF urnik: Joga v Kranju 2021/22

Za dodatna pojasnila in prijave nam pišite na info@sadhana.si

Navodila za vpis

 

 


 

Koledar
dogodkov