Joga za hormonsko ravnovesje

V Joga studiu Sadhana imamo s programom Joga za hormonsko ravnovesje bogate izkušnje. V Sloveniji smo prvi pričeli s poučevanjem teh učinkovitih tehnik, katerih avtorica je znamenita učiteljica joge Dinah Rodriguez. Prvi certificirani učiteljici v Sloveniji z dovoljenjem za poučevanje s strani avtorice programa sta Sneža Vidović in Barbara Habič Pregl.

JOGA ZA HORMONSKO RAVNOVESJE – do zdravja in dobrega počutja na zanesljiv in naraven način.

Lady – Joga za hormonsko ravnovesje

Tečaj v Ljubljani:
Tečaj Joga za hormonsko ravnovesje bo potekal v obliki vikend intenziva. Predvidoma ga bomo razpisali jeseni 2018. Če želite, da vas o tečaju obvestimo, nam pišite na info@sadhana.si.

ZAKAJ JOGA ZA HORMONSKO RAVNOVESJE?
Po 35. letu začne raven ženskih hormonov v telesu počasi upadati in se niža do vstopa v menopavzo okrog 50. leta. V življenje večine žensk prinaša ta sprememba mnoge težave, in bolezenske znake, ki so lahko bolj ali manj izraziti, v mnogih primerih tako nevzdržni, da se poslužujejo nadomestnega hormonskega zdravljenja. Poleg telesnega slabega počutja, poslabšanja kože in las, se sprememba odraža tudi v duševnosti, v obliki nezadovoljstva, stresa, vzdražljivosti, pojavljajo se neracionalni strahovi, depresija.

Za svetovanje in predstavitev programa pokličite naše učiteljice:  040 418 607 – Barbara, 041 565 528 – Sneža.

Koledar
dogodkov