Najem dvorane

AKTUALNO:

Možen je najem dvorane med vikendi (lahko tudi petek), med tednom smo precej zasedeni zaradi naših programov joge.

Z veseljem vam bomo odprli vrata našega studia za dejavnosti kot so predavanja in izobraževanja, delavnice, seminarji, joga, pilates, meditacija, delavnice za osebno rast, … Prostora ne oddajamo za zabave, rojstne dneve in druga praznovanja. Prostor zagotavlja optimalne pogoje za izvedbo vašega dogodka.

V sklopu najema vam nudimo:

  • uporabo LCD projektora
  • uporabo velikega projekcijskega platna
  • uporabo bele stoječe table (flipchart), papir in markerje zagotovite sami
  • uporabo stolov na vašo željo
  • brezplačen WiFi
  • uporabo ozvočenja za predvajanje glasbe

Naši poslovni prostori so v bližini obvoznice v poslovni coni Rudnik, kar zagotavlja enostaven in hiter dostop. Na lokaciji je dovolj brezplačnih parkirišč za vaše stranke. Poleg dvorane lahko koristite še sprejemnico (lobi), garderobo, sanitarije (3), po dogovoru tudi kuhinjo.


Ljubljana – Rudnik (Ukmarjeva 4): Joga studio Sadhana se je v letu 2017 preselil v popolnoma prenovljene prostore, ki so jih pomagali oblikovati priznani arhitekti in strokovnjaki za feng shui. Naslov joga studia Sadhana je Ukmarjeva 4, Ljubljana – Rudnik. Urejenih in brezplačnih parkirnih mest je v neposredni bližini več kot dovolj!

Dvorana je pravokotne oblike v izmeri 110 m2, poleg tega dodatnih 70 m2 garderobe s sanitarijami (3x), recepcijo in dnevno sobo, kjer so vam na voljo mize in stoli. Po dogovoru je možen najem multimedijske opreme in kuhinje. Prostor je odličen za različne oblike skupinskih dejavnosti ali vadb (seminarji, delavnice, tečaji, prezentacije, …). Vsi prostori so svetli in klimatizirani., dvorana ima avtomatizirano prezračevanje.


 

Joga studio Sadhana Ljubljana Rudnik


Oddajamo dvorane v Ljubljani (Rudnik). Veseli bomo, če boste vaš dogodek izvedli pri nas. Vaše želje posredujte kar se da natančno – v pomoč smo vam pripravili spodnji opis in navedli bistvene postavke najema. Prosimo vas, da za najem NE kličete po telefonu. Zaradi jasnosti komunikacije oddajte povpraševanje pisno – obvezno odgovorite na spodaj zastavljena vprašanja. Naš e-naslov: info@sadhana.si

Vaše povpraševanje pošljite na email: info@sadhana.si. Obvezno nam sporočite sledeče:

– predvideni datum dogodka

– predvideno uro pričetka in uro zaključka za vsak dan najema

– vrsto dogodka (za kakšno dejavnost gre)

– koliko ljudi pričakujete

– kaj potrebujete za izvedbo dogodka

Omogočamo ugoden najem za vikend dogodke ali pa permanentni najem določenih prostih terminov med tednom. Razpoložljivost terminov med tednom je vezana na naš urnik, prosimo vas, da pred oddanim povpraševanjem preverite razpoložljivost med tednom – URNIK

FOTOGALERIJA

Untitled-1

 

Koledar
dogodkov