Najem dvorane

AKTUALNO

Za lokacijo Ljubljana – Rudnik iščemo najemnike po terminih za dolgoročno sodelovanje. Prednost imajo izvajalci mirnih dejavnosti (joga, pilates, meditacija, delavnice za osebno rast, …). Dvorano oddajamo  tudi za izobraževanja in seminarje. Na voljo so stoli, veliko platno in projektor ter hi-fi.

Joga studio Sadhana Ljubljana Rudnik


Oddajamo dvorane v Ljubljani (Rudnik). Veseli bomo, če boste vaš dogodek izvedli pri nas. Vaše želje posredujte kar se da natančno – v pomoč smo vam pripravili spodnji opis in navedli bistvene postavke najema. Vaše povpraševanje obvezno oddajte pisno (email spodaj)!

Ljubljana – Rudnik (Ukmarjeva 4): Joga studio Sadhana se je v letu 2017 preselil v popolnoma prenovljene prostore, ki so jih pomagali oblikovati priznani arhitekti in strokovnjaki za feng shui. Naslov joga studia Sadhana je Ukmarjeva 4, Ljubljana – Rudnik. Urejenih in brezplačnih parkirnih mest je v neposredni bližini več kot dovolj!

Dvorana je pravokotne oblike v izmeri 110 m2, poleg tega dodatnih 70 m2 garderobe s sanitarijami, recepcije in dnevne sobe, kjer so vam na voljo mize in stoli. Po dogovoru je možen najem multimedijske opreme in kuhinje. Prostor je odličen za različne oblike skupinskih dejavnosti ali vadb (seminarji, delavnice, tečaji, prezentacije, …). Vsi prostori so svetli in klimatizirani. FOTOGALERIJA

Untitled-1

Omogočamo ugoden najem za vikend dogodke ali pa permanentni najem določenih prostih terminov med tednom. Razpoložljivost terminov med tednom je vezana na naš urnik, prosimo vas, da pred oddanim povpraševanjem preverite možnosti.

Vaše povpraševanje pošljite na email: info@sadhana.si. Sporočite nam:

– predvideni datum dogodka

– uro pričetka in uro zaključka

– vrsto dogodka (za kakšno dejavnost gre)

– koliko ljudi pričakujete

– kaj potrebujete za izvedbo dogodka

Za več informacij se oglasite na naš e-mail: info@sadhana.si

 

Koledar
dogodkov