Psihoterapija

NOVOST!

PSIHOTERAPIJA s Snežo

Nekateri že veste, številni pa tudi ne, da se je Sneža že pred časom usmerila v svetovalne in terapevtske vode, kjer združuje področje joge, somatike in psihoterapije. Njeno dolgoletno delo na področju joge in meditacije, ter psihosocialno svetovanje se nadgrajuje s terapevtskim delom po metodi ITP (Integralna telesna psihoterapija).

Sneža ima trenutno le še nekaj prostih terminov za individualna srečanja. Pričetek po dogovoru.

V LJUBLJANI lahko vzame še TRI NOVE kliente, in sicer ob četrtkih.

1. Termin: čet, 17.00 – 18.00

2. Termin: čet, 18.15 – 19.15

3. Termin: čet, 19.30 – 20.30

V KRANJU vzame še DVA NOVA klienta, in sicer ob sredah popoldan.

Za informativni pogovor lahko pokličete Snežo osebno na gsm 041 565 528 ali ji pišete na snezayoga@gmail.com

__________________________________________

Komu je psihoterapija namenjena?

Vsakomur. Splošna javnost včasih meni, da je psihoterapija namenjena le tistim obupanim ljudem, ki si ne zmorejo pomagati sami in so globoko zabredli; vendar temu ni tako.

Za psihoterapevtsko pomoč se najpogosteje odločijo posamezniki, ki si želijo v svojem življenju korenite spremembe in si priznajo, da jim na nekem področju življenja ne gre dobro. To so zagotovo posamezniki, ki k reševanju življenjskih izzivov pristopajo odgovorno.

Pride pa tudi čas, ko nas življenje samo porine v situacije, kjer trpimo in živimo z bremeni, strahovi ter se vrtimo v začaranem krogu. Ta klic življenja po spremembi se pogosto pokaže skozi tesnobo, nespečnost, alergije ali druge psihosomatske težave sodobnega človeka; včasih kot nefunkcionalen in zelo težaven odnos v partnerstvu ali širši družini, nemalokrat se ta klic zgodi ob izzivih v starševstvu, ko trčimo ob lastne rane iz otroštva pa se tega sploh ne zavedamo. Vse te situacije in številne druge so priložnost za osebno rast, ki se zgodi prav v psihoterpevtskem procesu. Psihoterpevtski proces je v prvi vrsti odnos med terapevtom in klientom, kjer se dogaja zdravljenje naših notranjih ran, ki smo jih pridelali skozi življenje. V tem odnosu se opolnomočimo, čustveno nahranimo in odkrijemo svoje potenciale s katerimi živimo bolj lahkotno in izpolnjujoče.

Psihoterapevt je klientu v oporo na poti spoznavanja njega samega; to je odnos, kjer se odpira novo polje učenja, čustvovanja in sprejemanja.

Koledar
dogodkov