avgust 28, 2019 at 10:14 dop

Polona Novak Maljkovič

polonaUniv. dipl. sociologinja – kadrovsko menedžerske smeri, certificirana učiteljica joge Hatha 1.

Jogo ji je na pot pripeljala osebna izkušnja v letu 2011. Izkušnja, ki je imela jasno in močno sporočilo, da je čas, da se malo ustavi, zamenja prioritete in se osredotoči na tisto, kar ji v življenju pomeni največ. Dobila je še eno priložnost.
Odločila se je, da spremeni svoj način življenja in ga obogati z jogo.

Od takrat dalje, je joga vsak dan z njo. Če ne morda ravno vsak dan na blazini, pa pri tistih vsakdanjih stvareh kot so hvaležen pozdrav soncu in hčerki vsako jutro, trebušno dihanje tekom dneva ali pa sprejemanje vsega tistega, na kar ne moremo vplivati.

Po petih letih redne prakse, si je zaželela poglobljenega znanja joge. Na urah je spoznavala, kako obsežna, vsestranska in vsemogočna je joga. Želela je vedeti več. Vpisala se je v Sadhana Šolo Joge – Učiteljski tečaj 1 in tekom tečaja spoznavala, da bi jogo želela deliti tudi z drugimi, saj le-ta res lahko vsakemu obogati življenje tako ali drugače. V Joga studiu Sadhana je dobila priložnost in danes z največjim veseljem izvaja program Hatha joga 1 za začetnike.

Sicer je mama čudoviti hčerki in zaposlena kot vodja razvoja kadrov v mednarodnem podjetju. Z družino se najraje poda v naravo, če se le da s kolesom v gore ali pa v tople kraje na plažo.

Življenjski moto: če verjameš, da lahko, lahko; če verjameš, da ne moreš, imaš prav.

Koledar
dogodkov