september 4, 2019 at 11:16 dop

Eva Valant

Univ. dipl. organizatorka, učiteljica joge Hatha 1

eva-valantTako kot mnoge je tudi mene k jogi pritegnila želja po osebnem razvoju, razumevanju same sebe in življenja. Včasih se na svoji poti malo izgubiš in ne veš kako naprej, menim da mi je joga pomagala najti to pot, sicer danes verjetno nebi bila učiteljica joge.

S fizičnega vidika mi je joga pomagala tudi pri drugih športnih aktivnostih, saj sem spoznala kako pravilno postaviti stopala, kakšna je pravilna drža telesa, kako in zakaj aktivirati določene mišice,… Kmalu je prišlo tudi zavedanje diha in predvsem spoznanje kakšne učinke prinaša pranajama, ter kasneje umirjanje uma z mantrami. Počasi sem se začela zavedati kakšno znanje pridobivam v Sadhani.

Tako sem po pet letni praksi začutila, da je čas za poglobitev mojega znanja, zelo hitro pa je prišla s tem tudi želja, da znanje predajam naprej.
Svoje znanje poglabljam tudi na različnih jogijskih oddihih in delavnicah, vzamem si čas tudi za meditacijo.
Zaposlena sem v javnem zavodu, kjer se ukvarjam s koordinacijo evropskih projektov in organizacijo konferenc ter izobraževanj. Rada potujem, se ukvarjam s športom, kuham in ustvarjam sladice, berem.

Koledar
dogodkov