september 1, 2019 at 1:17 pop

Tjaša Gaberšek

Učitelji joge - Joga studio SadhanaJogo sem prvič spoznala in začutila, ko v življenju nisem znala več naprej. To je bila ena izmed prelomnic v tistem obdobju.
V preteklosti sem trenirala košarko in bila dejavna tudi v drugih športih, kjer sem velikokrat šla preko sebe. Ta vzorec sem iz vadbe prenesla tudi na življenje in stvari so se začele kopičiti. Joga mi je pokazala drugačno pot.

Da se moramo včasih ustaviti, stopiti korak ali dva nazaj, globoko zadihati, da bi ohranili stik s samim sabo in nenazadnje ohranili neko ravnovesje.
Pokazala mi je, da ravno takrat, ko se zaustavimo pred bolečino, naredimo nekaj koristnega, čeprav življenje velikokrat narekuje drugače.

Mnogi vzorci, ki smo jih podedovali, našemu umu sporočajo, da je treba večkrat nadvladati telo, da bi nekaj dosegli. Ob vadbi joge pa vse to odmislim in se počutim zdravo, sveže in sproščeno. Zato mi joga pomeni veliko več kot le fizična praksa.

V življenju se večkrat znajdem v situaciji, ko ne vem kako se odločiti, na kakšen način pogledati v svet in takrat mi zopet ob strani stoji moja življenjska “učiteljica” Joga. Preko nje sem se naučila prisluhniti svojemu notranjemu glasu, ki me vedno usmeri na pravo pot. In to je ta neverjeten občutek stika s samim seboj, ki ga dosežemo s sistematično in varno prakso.
To bogastvo želim deliti z ljudmi in jih usmeriti na pot samospoznanja. Sem izjemno ponosna in vesela, da lahko učim v Joga studiu Sadhana, kjer sta na prvem mestu kvaliteta in sočutnost.
Veselim se našega druženja na vadbah, jogijskih oddihih in seminarjih,
vaša Tjaša
Koledar
dogodkov