november 17, 2020 at 12:35 pop

Joga v živo ONLINE – Ponudba za podjetja

Odzvali smo se na potrebe posameznika v teh zahtevnih časih. Studio smo opremili s snemalno opremo in vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite pri spletni praksi joge!

Kako poteka spletna praksa joge?

Praksa poteka 1x na teden v živo v zaprti Facebook spletni učilnici. Gostitelj praks je oseba Jogasadhana, dodajte nas za prijatelja. Posnetek je uporabnikom na voljo še en teden (če se prakse v živo ne bi mogli udeležiti).

Katero stopnjo naj si izberem?

Začetnikom priporočamo program Hatha joga 1, bolj izkušenim pa stopnji Hatha joga 2 ali Hatha joga 3.

Koliko časa trajajo prakse in kdaj potekajo v živo?

Prakse trajajo 60 minut in potekajo po razporedu v živo. Vsakič dobite tudi FB opomnik, da si rezervirate termin:

Hatha joga 1 – Ponedeljek, 20.15 – 21.15

Hatha joga 2 – Ponedeljek, 18.00 – 19.00

Hatha joga 3 – Torek, 18.45 – 19.45

Brez skrbi! Če boste kdaj zamudili prakso joge v živo, vam bo posnetek na voljo še 7 dni.

Komu priporočamo program?

Pogram priporočamo vsem, ki v času nove realnosti veliko sedite za računalnikom in opažate, da vas načenjajo stres in druge tegobe današnjega časa. Morda ste ob vsem tem ostali še brez celostne prakse joge v vašem joga studiu? Da? Potem je naš pristop prava izbira!

Programe namenjamo slehernemu posamezniku, ki se srečuje z obremenilnimi vplivi časa in želi poskrbeti za svoje dobro psiho-fizično stanje ter počutje.

Kdaj lahko pričnem in kako se prijavim?

Pričnite lahko takoj. V spletnih učilnicah vas že čakajo prakse, ki jih lahko izvedete. Prijavite se preko naslova info@sadhana.si. Po prejetem plačilu vas bomo usmerili v učilnico in vam dodelili dostop na izbrani stopnji. Za prijavo potrebujete veljaven Facebook račun.

Cene 6 mesečnih paketov za zaposlene – 2x tedensko v živo:  redna tedenska praksa na izbrani stopnji, 60 min + redna tedenska krajša praksa za sprostilni odziv cca, 30 min

  • 1 – 4 osebe:   179,40€ / osebo
  • 5 – 9 oseb:     169,40€ / osebo
  • 10 – 20 oseb: 159,40€ / osebo
  • več kot 20 oseb – cena po dogovoru

Kateri učitelji vodijo spletno prakso joge?

Spletni programi so specifika in zahtevajo posebno znanje in prilagoditve učitelja joge, zato bodo programe joge on-line vodili le najboljši Sadhana učitelji joge.

Kaj potrebujete za prakso joge doma?

  • 60 minut časa zase in voljo, da storite nekaj zase
  • miren prostor
  • blazino za jogo
  • priporočljivo: 2 kvadra, trak, odejo in bolster (če pripomočkov nimate, se za nakup obrnite na nas preko naslova info@sadhana.si)

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na info@sadhana.si ali nas pokličite na 040 90 91 92.


Jogo učimo že 15 let in vabimo tudi vas, da se prepričate o našem znanju in kvaliteti. Prilagamo krajšo celostno prakso za sprostitev in podporo limfnemu (in imunskemu) sistemu v dolžini 30 minut. Vabljeni k izvedi, saj gre za vas. Ob koncu zapisa pa vas čaka še predavanje Sneže Vidovič, učitljice joge in meditacije z več kot 20 let izkušenj. Poglejte si ga, le če si resnično želite izvedeti Kaj nas joga uči?

Praksa za sprostitev in podporo limfnemu (in imunskemu) sistemu (geslo za ogled naj vam posreduje kontaktna oseba v vašem podjetju):


Škoda bi bila, da zavržemo vse kar nam joga lahko ponudi. Izkušnje tistih, ki so jogo vadili on-line že spomladi pa tokrat delimo, kot spodbudo vsem, ki še oklevate:

Smo kolektiv 10 ljudi, smo projektantska firma. Doletelo nas je isto kot vse – neskončne ure za računalnikom doma, zanemarjanje telesa in osamitev. Odločili smo se za jogo. Odkar vsi delamo online Sadhana jogo v živo smo bolj povezani (imamo nekaj, kar nas veže poleg posla), sam se počutim dosti boljše, prenehale so bolečine v vratu in križu. Sprva nisem verjel v jogo preko interneta, a izkušnja je presenetljivo dobra zahvaljujoč izredni prilagoditvi Sadhana studia novim razmeram in odlilčnemu vodenju!” Tomaž, 52 let

Po napornem delovnem urniku v času karantene, ki je bil mnogo daljši kot sicer, se je vrnila stara bolečina v ledvenem delu hrbtenice. Sedenja je bilo enostavno preveč, gibanja pa premalo. Hrbet me je bolel ne glede na položaj telesa in vedela sem, da moram vspostaviti nazaj mojo jogijsko rutino. Že po treh praksah joge je bilo stanje bistveno boljše. Prednost on-line posnetkov pa je bila ta, da sem jogo vadila vsak drug dan namesto le 1 x tedensko.” Anja, 41 let, Hatha joga 2

Ob delu od doma in šolanju otroka pravtako od doma, sem mislila, da se mi bo kar zmešalo … čas karantene je bil res izziv in moje telo je doživelo velik stres. Zato sem si zorganizirala čas, tudi varstvo za otroke, da sem lahko odjogirala jogico z mojim učiteljem vsaj enkrat tedensko. Vsaj za kratek čas sem odmislila vse kar me je obremenjevalo. Jogo preko spleta sem poskusila prvič in lahko rečem le – HVALA. Posnetki so bili res kvalitetni in ko sem zaprla oči, sem odmislila, da sem doma. Hkrati pa so bile inštrukcije tako zelo nazorne, da sem se kot začetnik kljub spletnemu učenju veliko naučila.” Katarina, 38 let, Hatja joga 1

Imela sem strašen odpor do on-line joge, zato prvi mesec sploh nisem hotela slišat za to opcijo. Dokler mi ni hčera pomagala tehnično in sva nato nekajkrat skupaj doma vadili … uvidela sem, da ni razloga, da ne vadim. Imenitno je to, da posnetke lahko uporabiš kadarkoli, tudi večkrat.
Marjeta, 71 let, Joga za zlata leta

 


Ne prezrite: Hatha joga – Kaj nas joga uči?

Brezplačno predavanje učiteljice joge in meditacije Sneže Vidovič, ki izvorno jogo poučuje že preko 20 let.

Koledar
dogodkov