marec 2, 2022 at 8:39 dop

Joga oddih: Sorica, 6.-8. maj 2022

Kaj se nam obeta na letošnjem joga oddihu na Sorici?

Tema bodo Čakre – Energijski centri.

Če mislite, da bo to vikend spiritualnosti in še en new age odklop, se motite. Tematiko čaker poučujemo že vrsto let na prizemljen način, ki ponuja zelo otipljive in konkretne razlage ter izkušnje. Po našem vikendu čaker je marsikomu šele prvič jasno, kako čakre delujejo in kaj je njihova funkcija ter predvsem – zakaj je pomembno vedeti, kako uravnavati delovanje čaker?

Kadarkoli se srečamo s čakrami, je to odlična priložnost, da se dotaknemo tudi psihološkega vidika joge, zato bo nekaj našega programa usmerjenega tudi v prepoznavanje osnovnih čustev, ki se izrazijo skozi telo.

Zanimivo je spoznavati telo skozi jogijsko prakso in ga dojemati kot ogledalo naših notranjih stanj, čustev in občutkov. Telo ne laže, telo vedno spregovori, če se le za hip ustavimo in si prisluhnemo … kakšno zgodbo govori vaše telo? Ali veste zakaj govori točno določeno zgodbo? Odgovor se skriva v razumevanju delovanja vaših čaker oz. energetskih centrov?

Pridite in se privoščite kvaliteten vikend odklop, poln zanimive vsebine za osebno rast. Program bosta vodila Sneža Vidovič in Blaž Jarc.

Joga oddih bo potekal od 6. – 8. maja 2022.

CENA IN PRIJAVA:

Cena rezidenčnega vikend programa je 280,00€, vključuje program in namestitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi.

Doplačilo za enoposteljno sobo znaša 20,00€/osebo/noč.

SISTEM PLAČILA:

  • Ob prijavi plačate program – 138,82€
  • Ob prihodu plačate strošek namestive direktno ponudniku – 147,18€. Ponudnik namestitve sprejema turistične bone.

PRIJAVITE SE TUKAJ

Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno. Ob prijavi obvezno sporočite morebitno željo po enoposteljni sobi.

Organizator dogodka je Snežana Vidović s.p.

Predstavitev dogodka najdete na naši online platformi, kjer se lahko prijavite in izvedete plačilo. Število mest je omejeno. Veselimo se druženja z vami!

Koledar
dogodkov