Urnik 2022

VPISI NA JOGO SO ODPRTI.

Tečaji joge v živo, Kranj 2022:

 • Ponedeljek, 18:00 – 19:30: Hatha joga 2
 • Ponedeljek, 19:45 – 21:30: Hatha joga 1 (začetni tečaj)
 • Sreda, 18.15 – 19:30: Hatha joga 1 (začetni tečaj)
 • Sreda, 19:45 – 21:15: Hatha joga 3
 • Četrtek: 18:15 – 19:30: Hatha joga 1 (začetni tečaj)

Tečaj za učitelja joge: Zbiramo prijave za izobraževanje 2022/21. Pišite na info@ejoga.si.

 

Spletna joga v živo na kanalu ejoga.si:

On-Line Začetni tečaj Hatha Joga – vsak torek 18.30 – 19.30 (60 min)

On-Line Nadaljevalni tečaj Hatha Joga – vsak torek 19.45 – 21.00 (75 min)

Več o programu in možnosti za prijavo poiščite na studio.ejoga.si

 

Pogosta vprašanja vezana na spletno jogo…

 • Se katere od praks ne boste mogli udeležiti v živo?

Ne skrbite, posnetek vsake spletne prakse joge je uporabnikom na voljo še najmanj en teden.

 • Kako izbrati ustrezen program  – stopnjo zahtevnosti?

Vsem začetnikom priporočamo program za začetnike – Hatha Joga 1, bolj izkušenim jogistom pa stopnji Hatha Joga 2 ali Hatha Joga 3.

 • Kateri učitelji vodijo spletno prakso joge?

Spletni programi so specifika in zahtevajo posebno znanje in prilagoditve učitelja joge, zato bodo programe joge on-line vodili le avtorica programov Sneža Vidovič, priznana učiteljica joge in meditacije z najboljšimi učitelji joge.

 • Komu priporočamo program?

Program spletne joge v živo priporočamo vsem, ki ste odločili za redno prakse joge v zavetju vašega doma. Namenjen je slehernemu posamezniku, ki se srečuje z obremenilnimi vplivi današnjega časa in želi poskrbeti za svoje dobro psihofizično stanje ter dobro počutje.

 • Kdaj lahko pričnem in kako se prijavim?

Pričnite takoj. V spletni učilnici vas že čaka posnetek prakse, ki jo lahko takoj izvedete, v živo pa se nam pridružite že prvi ponedeljek ali torek. Vabljeni k nakupu.

 • Praktični napotki pred prakso:
 • Priskrbite si primerno opremo za jogo. Priporočamo: blazino za jogo, 2 kvadra, trak za jogo, bolster. Vse lahko ugodno naročite v našem joga butiku.
 • Vzemite si dobrih 60 minut časa zase in voljo, da storite nekaj zase.
 • Poskrbite za okolje, ki vas bo podprlo in si zagotovite miren prostor.

 

Pod črto… 

Škoda bi bilo, da zavržemo vse kar nam joga lahko ponudi. Izkušnje tistih, ki so jogo vadili on-line že spomladi pa tokrat delimo, kot spodbudo vsem, ki še oklevate:

Po napornem delovnem urniku v času karantene, ki je bil mnogo daljši kot sicer, se je vrnila stara bolečina v ledvenem delu hrbtenice. Sedenja je bilo enostavno preveč, gibanja pa premalo. Hrbet me je bolel ne glede na položaj telesa in vedela sem, da moram vspostaviti nazaj mojo jogijsko rutino. Že po treh praksah joge je bilo stanje bistveno boljše. Prednost on-line posnetkov pa je bila ta, da sem jogo vadila vsak drug dan namesto le 1 x tedensko.” Anja, 41 let, Hatha joga 2

 

Ob delu od doma in šolanju otroka pravtako od doma, sem mislila, da se mi bo kar zmešalo … čas karantene je bil res izziv in moje telo je doživelo velik stres. Zato sem si zorganizirala čas, tudi varstvo za otroke, da sem lahko odjogirala jogico z mojim učiteljem vsaj enkrat tedensko. Vsaj za kratek čas sem odmislila vse kar me je obremenjevalo. Jogo preko spleta sem poskusila prvič in lahko rečem le – HVALA. Posnetki so bili res kvalitetni in ko sem zaprla oči, sem odmislila, da sem doma. Hkrati pa so bile inštrukcije tako zelo nazorne, da sem se kot začetnik kljub spletnemu učenju veliko naučila.” Katarina, 38 let, Hatja joga 1

 

Imela sem strašen odpor do on-line joge, zato prvi mesec sploh nisem hotela slišat za to opcijo. Dokler mi ni hčera pomagala tehnično in sva nato nekajkrat skupaj doma vadili … uvidela sem, da ni razloga, da ne vadim. Imenitno je to, da posnetke lahko uporabiš kadarkoli, tudi večkrat. ”

Marjeta, 71 let, Joga za zlata leta

 

 

Koledar
dogodkov