Vizija in cilji joga studia

Narava nas je obdarila z vsem kar potrebujemo za življenje. Orodje nam je bilo položeno v zibelko. Navodila za uporabo orodja pa vsak posameznik išče, snuje in preizkuša bolj ali manj uspešno skozi vse življenje.
Joga studio Sadhana smo zasnovali kot studio, ki nam ponuja razvozljati in razumeti umetnost življenja. Zaupamo tradiciji. Hodimo v korak z novostmi. Zavedamo se, da je življenje prekratko, da bi ga zapravljali.

Naši programi so unikatni. So plod dolgoletnih izkušenj, permanentnega izobraževanja ter odziva na potrebe današnjega časa. Razvajali bomo vaše telo, dušo in duha.Verjamemo v sinergijo, zato je združenih več učiteljev, med katerimi boste prav gotovo našli svojega. Naš cilj je nesebičen prenos znanja in izkušenj. Uresničevali ga bomo zavzeto, natančno, ustrežljivo in ljubeznivo, ker verjamemo, da »za spremembe nikoli ni prepozno«.

Zakaj ime Sadhana?

“Sadhana” pomeni jogijska praksa. Čas, ki si ga vzamemo zase. Je holističen in sistematičen pristop dela na sebi, ki omogoča višjo kvaliteto življenja na vseh ravneh človeka (fizična, mentalna, duhovna), da bi dosegel popolnost. In prav to ponuja naš Joga studio SADHANA.
Joga studio Sadhana je studio, ki skuša v urbanem okolju ponuditi malo oazo udobja. Tu ne boste le številka, saj je naš cilj kvaliteta in oseben pristop. Studio je v celoti opremljen z jogijskimi pripomočki (posebne blazine za jogo, kvadri, trakovi, deke …), kar omogoča udobno in varno jogijsko prakso.
Smo edini joga studio v slovenskem prostoru, kjer boste srečali osem članski profesionalen tim učiteljev joge, ki dosegajo in presegajo minimalne predpisane standarde za poučevanje joge pri Yoga Alliance of America in Yoga Alliance of Europe.

 

Zakaj izbrati nas?
  • smo že uveljavljeno ime na področju joge,
  • zagovarjamo tradicijo, profesionalen in oseben pristop,
  • programi potekajo v majhnih  skupinah (5 – 20 učencev),
  • svojim članom nudimo mnoge ugodnosti (popusti, osebna svetovanja..)
  • raznoliki programi prilagojeni vašim potrebam,
  • izvajamo tudi dodatne programe: vikend delavnice in jogijske oddihe,
  • imamo najboljše učitelje, ki  jih kontinuirano izobražujemo,
  • ker nam zaupa več tisoč strank, ki so se že udeležili naših tečajev, delavnic in seminarjev.
Koledar
dogodkov