Vpis na tečaje joge

NEKAJ POGOSTIH VPRAŠANJ IN ODGOVOROV OB VPISU V TEČAJ JOGE:

ČE KDAJ MANJKAM – ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SKUPINO IN NADOMEŠČAM? 

Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

KAJ ČE NE MOREM PRITI V PRVIH DVEH TEDNIH TEČAJA? ALI SE VSEENO VPIŠEM NA ZAČETKU?

Cel prvi mesec tečaj teče postopoma in je zelo veliko poudarka na osnovah, tako, da niste v zaostanku, če se pridružite nekoliko kasneje. Naše dosedanje izkušnje so pokazale, da je najbolje, če zamujene termine nadoknadite – ko boste imeli čas, dodatno lahko obiščete še kakšno drugo skupino.

IZBRAL BOM NEDELJSKI PROGRAM. KDAJ SE LAHKO VPIŠEM?

Kadarkoli preko bančnega nakazila. V živo pa v času uradnih ur od ponedeljka do srede, med 17.30 in 20.30 uro. Zdravstveni vprašalnik in vpisni list (op. sta nujna za uspešno opravljen vpis) lahko izpolnite v nedeljo na tečaju in ga oddate svojemu učitelji.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH?

Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra (4. teden v juniju) pričnemo s poletno jogo. Poletni urnik in cenik objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE

Rezervacij ne sprejemamo. Članarina in vpisnina se plačujeta skupaj, z gotovino ali še bolje na TRR. Potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja le plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA?

Seveda, veseli bomo vašega klica na številko 040 90 91 92.

Koledar
dogodkov