Vpis na tečaje joge

Pri poučevanju joge zagovarjamo avtentiko in tradicijo. Na prvo mesto uvrščamo varnost prakse, celostno razumevanje in globoko izkušnjo posameznika. Ponujamo pestro izbiro stilov joge, zato boste zagotovo našli najbolj primernega za vas. Pri izbiri vam z veseljem pomagamo, pokličite 040 90 91 92 ali nam pišete na naslov info@sadhana.si in odgovorili vam bomo v enem dnevu.

1. VPIS v 5 mesečne tečaje joge

Izberite si svoj termin in opravite vpis čimprej ter si tako zagotovite mesto v skupini.

Preverite proste kapacitete (gsm: 040 90 91 92) in se vpišite preko bančnega nakazila. Število mest v skupinah je omejeno.

Aktualno: 

JOGA LJUBLJANA

JOGA KRANJ

V tečaje joge vpisujemo začetnike in nadaljevalce. Pridružite se nam na tečajih joge v prelepem in dostopnem joga studiu. Vsa oprema zagotovljena, brezplačna parkirišča zagotovljena!

Nudimo vam možnost testnega obiska (15,00 EUR). Če se boste v roku 48 ur po prvem obisku odločili za vpis v tečaj vam bomo strošek testnega obiska upoštevali pri plačilu*.

Da bomo preverili proste kapacitete in vam zagotovili čimboljšo prvo izkušnjo joge, vas prosimo, da vaš obisk najavite na info@sadhana.si.

*velja za plačila stroška celotnega tečaja v enkratnem znesku.

Ste vedeli? Sadhana Tečaj Joge je kot tečaj tujega jezika. Je vsebinska celota in je natančno strukturiran po tednih in mesecih. Gre za tečaj v pravem pomenu besede, ne zgolj za vodeno prakso.

Nimamo mesečnih paketov ali drop-in sistema. Vztrajamo pri celostnih tečajih. Znanje podajamo sistematično in kontinuirano. Le tak način dela vadečim omogoča, da vodeno in varno napredujejo kot posamezniki in kot skupina.  Zato ob vpisu stranka vplača znesek celotnega tečaja ter tako sebi in nam obljubi redno prakso – mesečna plačila niso možna.

Glede na avtentiko pristopa, dolgoletni staž in kvaliteto smo vodilna znamka joge v Sloveniji, zaupa nam že več tisoč posameznikov in podjetij v Sloveniji in tujini. Zaupajte nam tudi vi!

2. URNIKI IN CENIKI ZA JOGO

V Joga studiu Sadhana smo za vas pripravili programe, ki vam vsakič znova nudijo posebno izkušnjo joge, z namenom, da vam pomagamo do vitalnega telesa, odličnega počutja, več energije in novih uvidov. Zagotavljamo vam, da vam lahko tista ura ali dve na teden, ko si boste vzeli čas, da obiščete naš studio in si vzamete čas zase, spremeni življenje.

3. CYT300: Tečaj za učitelja joge 1

Postanite certificirani učitelj joge z mednarodno priznano diplomo! Vrata ponovno odpira Sadhana Šola Joge.

K vpisu vabimo vse, ki se vidijo v učenju joge ali pa želijo močno poglobiti svoje razumevanje joge in prakso. Za vse zainteresirane … LINK.

Povezave:

Tečaj za učitelja joge

Joga v Kranju

Joga v Ljubljani

NEKAJ POGOSTIH VPRAŠANJ IN ODGOVOROV OB VPISU V TEČAJ JOGE:

ČE KDAJ MANJKAM – ALI V SKLOPU TEČAJA LAHKO OBIŠČEM TUDI KAKO DRUGO SKUPINO IN NADOMEŠČAM? 

Seveda, našim tečajnikom je na razpolago celotna mreža Sadhana lokacij joge. Dobrodošli ste na vseh lokacijah, o obisku nas prosimo obvestite.

ALI BOM LAHKO OBISKOVALA JOGO TUDI V POLETNIH MESECIH?

Da. Takoj po koncu spomladanskega semestra pričnemo s poletno jogo. Poletni urnik in cenik objavimo že v maju, da lahko načrtujete prakso.

KAKO PLAČAM IN ALI SO MOŽNE REZERVACIJE

Rezervacij ne sprejemamo, potrjeno mesto v izbrani skupini vam zagotavlja le plačilo.

VAS LAHKO POKLIČEM ZA DODATNA POJASNILA?

Seveda, veseli bomo vašega klica na številko 040 90 91 92.

 

Koledar
dogodkov