VPIS

KAKO SE VPISATI V TEČAJ JOGE IN KAKO PLAČATI?

Vpis v naše tečaje najhitreje opravite preko interneta. Nekatere skupine se napolnijo zelo hitro, na ta način pa si lahko prostor v dovtični skupini zagotovite v naprej. Kako to storiti?

1. Izberite svojo lokacijo in termin na urniku (dan/ura)

2. Preverite, če imamo prostor v izbrani skupini IN se prijavite na info@sadhana.si 

3. Vpis potrdimo po prejetem plačilu.

 


Vsa oprema za jogo vas že čaka pri nas. Potrebujete le lahkotna oblačila, ki ne vežejo in krpico iz blaga za brisanje / razkuževanje blazine. Svojo lastno čisto krpico prinesite vsakič s seboj na prakso.


5.  Naročite se na novice, da vas lahko obveščamo: TUKAJZa brezplačno svetovanje in izbor pravega tečaja joge pokličite 040 90 91 92.

V Joga studiu Sadhana se bomo potrudili za vaše zdravje in dobro počutje, kot to počnemo že 15 let.

Ste vedeli? Sadhana Tečaj Joge je kot tečaj tujega jezika. Je vsebinska celota in je natančno strukturiran po tednih in mesecih. Gre za tečaj v pravem pomenu besede, ne zgolj za vodeno prakso.

Nimamo mesečnih paketov ali drop-in sistema. Vztrajamo pri celostnih tečajih. Znanje podajamo sistematično in kontinuirano. Le tak način dela vadečim omogoča, da vodeno in varno napredujejo kot posamezniki in kot skupina.  Zato ob vpisu stranka vplača znesek celotnega tečaja ter tako sebi in nam obljubi redno prakso – mesečna plačila niso možna.

Glede na avtentiko pristopa, dolgoletni staž in kvaliteto smo vodilna znamka joge v Sloveniji, zaupa nam že več tisoč posameznikov in podjetij v Sloveniji in tujini. Zaupajte nam tudi vi!

V primeru predčasne prekinitve izobraževanja iz osebnih razlogov denarja ne vračamo.

Pisne in slikovne vsebine spletne strani www.sadhana.si so predmet avtorske zaščite ali druge pravne oblike zaščite intelektualne lastnine. Slik, dokumentov in ostalih vsebin, objavljenih na tej spletni strani, ni dovoljeno prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Sadhana d.o.o., center za izobraževanje in svetovanje.

Avtorske vsebine so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.

Koledar
dogodkov