april 10, 2018 at 9:40 dop

TIBETANSKE VAJE ZA POMLAJEVANJE, 5.5. ob 9-12h

Tibetanske vaje za pomlajevanje:

»Ne le več let našemu življenju,
ampak predvsem več življenja našim letom«

Leta 1939 je v Ameriki izšla knjiga Petra Kalderja Vrelec mladosti, ki je zahodnemu svetu predstavila starodavno tibetansko tehniko telesnih vaj, ki ohranjajo zdravje, prožnost in mladost. Od takrat so t.i. tibetanci doživeli veliko popularnost.

Sekvenca 5 tibetanskih vaj, imenovanih obredi, je usmerjena v uravnovešanje 7 glavnih čaker in z njimi povezanim delovanjem žlez z notranjim izločanjem. V razumevanju človeškega telesa in uma so tibetanski obredi starodavna oblika joge, ki se jih lahko nauči vsak brez večjih težav, vzamejo nam malo časa, zahtevajo pa disciplino in rednost, če želimo izkusiti njihove mnoge močne učinke, kot so npr.: uravnovešen pretok energije skozi čakre, krepko srce in ožilje, povečana prožnost telesa in duha, boljša prebavo, učinkovit imunski sistem, povečana prekrvitev celotnega telesa …

V delavnici se bomo naučili pravilno izvajati vseh pet obredov v kombinaciji z dihanjem in ozaveščanjem posameznih glavnih čaker energetskega telesa. Delavnico Vrelec Mladosti  – Tibetanske vaje za pomlajevanje bo vodila Barbara Habič Pregl. Vsi programi Joga studia Sadhana se izvajajo z individualnim, mentorskim pristopom in asistencami, upoštevajoč zakonitosti gibanja in telesa praktikanta.

Udeleženci prejmejo gradivo za domačo prakso.

Kje: Joga studio Sadhana, Ukmarjeva 4, Ljubljana

Kdaj: 5.5.2018, 9-12h

Cena: 40,00€ člani (45,00€ zunanji)

Trenutna zasedenost dogodka: PROSTA MESTA SO

Plačilo (nakazilo) lahko opravite po podatkih spodaj:

SADHANA d.o.o.

ŠPIKOVA ULICA 17, 4000 KRANJ

Številka računa: SI56 0433 1000 3365 433 (Nova KBM)

Namen plačila: 05052018

O opravljenem nakazilu nas obvestite na info@sadhana.si.


Prijavite se lahko tudi na recepciji ali pri svojem učitelju joge.
Veljavna je le prijava s plačilom, rezervacij ne sprejemamo. Število mest je omejeno. V primeru odsotnosti ali zamude denarja ne vračamo.

Koledar
dogodkov