marec 15, 2019 at 12:20 pop

Najem dvorane Ljubljana – Rudnik

NAJEM DVORANE V LJUBLJANI

Možen je najem dvorane med vikendi (lahko tudi petek), med tednom smo precej zasedeni zaradi naših programov joge.

Z veseljem vam bomo odprli vrata našega studia za dejavnosti kot so predavanja in izobraževanja, delavnice, seminarji, joga, pilates, meditacija, delavnice za osebno rast, … Prostora ne oddajamo za zabave, rojstne dneve in druga praznovanja. Prostor zagotavlja optimalne pogoje za izvedbo vašega dogodka.

V sklopu najema vam nudimo:

  • uporabo LCD projektor
  • uporabo velikega projekcijskega platna
  • uporabo bele stoječe table (flipchart), papir in markerje zagotovite sami
  • uporabo stolov
  • brezplačen WiFi
  • uporabo ozvočenja za predvajanje glasbe

Naši poslovni prostori so v bližini obvoznice v poslovni coni Rudnik, kar zagotavlja enostaven in hiter dostop. Na lokaciji je dovolj brezplačnih parkirišč za vaše stranke. Poleg dvorane lahko koristite še sprejemnico (lobi), garderobo, sanitarije (3), po dogovoru tudi kuhinjo.

Joga studio Sadhana Ljubljana Rudnik


Najem dvorane v Ljubljani: Oddajamo dvorane v Ljubljani (Rudnik). Veseli bomo, če boste vaš dogodek izvedli pri nas. Vaše želje posredujte kar se da natančno – v pomoč smo vam pripravili spodnji opis in navedli bistvene postavke najema. Vaše povpraševanje obvezno oddajte pisno (email spodaj)!

Najem dvorane v Ljubljani – Ljubljana – Rudnik (Ukmarjeva 4): Joga studio Sadhana se je v letu 2017 preselil v popolnoma prenovljene prostore, ki so jih pomagali oblikovati priznani arhitekti in strokovnjaki za feng shui. Naslov joga studia Sadhana je Ukmarjeva 4, Ljubljana – Rudnik. Urejenih in brezplačnih parkirnih mest je v neposredni bližini več kot dovolj!

Dvorana je pravokotne oblike v izmeri 110 m2, poleg tega dodatnih 70 m2 garderobe s sanitarijami, recepcije in dnevne sobe, kjer so vam na voljo mize in stoli. Po dogovoru je možen najem multimedijske opreme in kuhinje. Prostor je odličen za različne oblike skupinskih dejavnosti ali vadb (seminarji, delavnice, tečaji, prezentacije, …). Vsi prostori so svetli in klimatizirani. FOTOGALERIJA

Untitled-1

Najem dvorane v Ljubljani: Omogočamo ugoden najem za vikend dogodke ali pa permanentni najem določenih prostih terminov med tednom. Razpoložljivost terminov med tednom je vezana na naš urnik, prosimo vas, da pred oddanim povpraševanjem preverite možnosti.

Vaše povpraševanje pošljite na email: info@sadhana.si. Sporočite nam:

– predvideni datum dogodka

– uro pričetka in uro zaključka

– vrsto dogodka (za kakšno dejavnost gre)

– koliko ljudi pričakujete

– kaj potrebujete za izvedbo dogodka

Za več informacij se oglasite na naš e-mail: info@sadhana.si

 

Koledar
dogodkov